sl
sr
Center za pomoč

Modra številka

Za vas smo dosegljivi 24/7

080 87 07

Pomoč na daljavo

Vnesite številko seje in kliknite Poveži

Pripravite se na novo sezono!

Gratis olje za redni servis traktorja!

Vsi, ki se boste samo v četrtek, 19. 11. 2020 preko naše modre brezplačne številke 080 70 78 naročili na redni servis traktorja Fendt ali Valtra, boste prejeli motorno olje, ki je potrebno za redni servis, gratis!

To pa še ni vse! Poleg gratis motornega olja vam podarjamo še *20 % popusta na rezervne dele pri rednem servisu traktorja.

Ne odlašajte in pokličite brezplačno modro številko ter rezervirajte svoj termin! Akcija velja samo 19. novembra 2020!

*Popusti se med seboj ne seštevajo.

 

V podjetju Interexport vam zagotavljamo kakovosten in zanesljiv servis traktorjev Fendt in Valtra, profesionalne gozdarske mehanizacije Ponsse in servis traktorskih priključkov Amazone, Strautmann in Braun.

Servis traktorjev in ostale kmetijske mehanizacije opravljamo v prodajno-servisnem centru v Komendi ali Slovenski Bistrici. Vedno smo vam na voljo za svetovanje in različna vprašanja, poleg tega pa profesionalno poskrbimo za servis traktorjev in ostale mehanizacije – zato, da boste v novi sezoni povsem brez skrbi.

Pokličite nas na brezplačno modro številko 080 70 78, nam pišite na km.servis@interexport.si, ali pa oddajte povpraševanje prek spodnjega obrazca in z veseljem vam bomo pomagali!

Da, naročam se na novice s področja kmetijske mehanizacije podjetja Interexport. Soglašam, da podjetje Interexport uporabi moje podatke za namen informiranja o novostih, ponudbi in zanimivostih. Moji podatki ne bodo posredovani tretjim osebam.

Izdelava spletnih strani: AV Studio