sl
sr hr
Center za pomoč

Modra številka

Za vas smo dosegljivi 24/7

080 70 78

Serija N

Noben izziv ni prevelik.

Motor, menjalnik, šasija in kabina so izdelani na Finskem brez kakršnih koli kompromisov. Vsako leto izdelamo 23.000 traktorjev Valtra za stranke v 75 državah. S tem smo vodilni proizvajalec traktorjev v severni Evropi in peta največja zahodna znamka traktorjev na svetu. V Braziliji smo prisotni že vse od leta 1960, kjer smo vodilni na trgu traktorjev velikih moči. V Braziliji smo prisotni že vse od leta 1960, kjer smo vodilni na trgu traktorjev velikih moči.

Pametno posadite svoj denar

Za svoj denar morate trdo delati, zato želite zanj dobiti dobro vrednost, ko ga trošite. Pri traktorju serije N boste pametno porabili vsak cent. Serija N je vaš delovni stroj za vsak dan in vse letne čase.

Zanesljivost iz leta v leto

 

Vemo, da moramo sami opraviti delo, če hočemo, da je opravljeno, kot je treba. Zaradi tega glavne sestavne dele izdelujemo v naši tovarni. Sami smo zasnovali in projektirali inteligentno podvozje, trpežen prenosnik in prostorno kabino. AGCO Power, »Sisu«, je motor traktorjev Valtra že več kot 60 let. Ta motor opredeljuje standarde za zanesljivost.

 

Preprosta uporaba za vsako delo

 

Serija N zagotavlja moč za vleko pluga in okretnost za premikanje bal sena. Zagotavlja vrhunsko vidljivost za natančna dela in vsestranskost pri delih s  priključno gredjo, za katera je porabljene veliko moči. S traktorji serije  N vam ni treba delati več, saj delate pametneje. Krmiljenje menjalnika  z novo krmilno ročico še nikoli ni bilo tako preprosto. Traktor je  kompakten, vendar vam kabina zagotavlja veliko prostora in udobja. Dnevno vzdrževanje je preprosto: preverjanje olja in čiščenje hladilnih sistemov boste dokončali v trenutku. Najbolj pomembno pa je, da dobite najprimernejšo izvedbo za svojo kmetijo, in sicer pravo velikost in možnosti, ki jih potrebujete – nameščene v tovarni in vključene v garancijo.

 

Nizki skupni stroški lastništva

 

Pri skupnih stroških uporabe so pomembni celota in majhne podrobnosti. Najbolj pomembno je, da imate zmogljiv delovni stroj, ki je izdelan za kakršno koli vrsto dela. Vendar smo z nekaterimi velikimi inovacijami naredili še korak dlje. Sestavlja jih več funkcij, zaradi katerih boste prihranili več denarja. 600-urni servisni interval zmanjša stroške vzdrževanja, motorji AGCO Power pa vam omogočajo najboljšo možno skupno gospodarnost uporabe pogonskih tekočin. Izberite storitev servisiranja Premium ali servisno pogodbo, ki mesečne stroške uskladi z letnimi urami delovanja. Podjetje AGCO Finance vam bo pomagalo poiskati najboljšo rešitev za plačilo in uporabo. Z izbiro originalnih delov in servisnih storitev Valtra si v končni fazi zagotovite najvišjo možnost vrednost pri nadaljnji prodaji traktorja.

Kompaktna zunanjost, prostorna notranjost

 

Kompaktna zunanjost, vendar prostorna notranjost. Splezajte na voznikov sedež in se sprostite. Pri udobju in varnosti ne sklepamo nobenih kompromisov.

Opazna kakovost, ki je ne slišite

 

Edinstvena izbočena oblika kabina vam zagotavlja več prostora tam, kjer ga potrebujete: v višini ramen in komolcev. Šipe zagotavljajo skoraj 7 m2 vidljivosti. Kabina je ozka pri sprednjem delu, zato je več prostora za izpušno cev in pokončen dovod zraka. S sistemom TwinTrac in 180-stopinjskim vrtljivim sedežem je omogočena vzvratna
vožnja in delo vzvratno ter veliko prostora za noge v zadnjem delu. Tako kot vse kabine traktorjev Valtra je tudi kabina traktorja serije N tiho delovno mesto. Raven hrupa v kabini je zaradi močnih in odlično zatesnjenih vrat (ena ali dvoje vrat), odlične izolacije ter manj odprtin za cevi približno 70 dB(A). Tudi v izredno zahtevnih delovnih pogojih ni dodatnega hrupa v kabini.

Ne delajte več. Delajte pametneje.

 

Vse, kar potrebujete, je preprosto dostopno z novim 5-stopenjskim menjalnikom, prestavljivim pod obremenitvijo, ali menjalnikom Direct CVT. Na voljo imate krmilno ročico menjalnika in krmilno ročico za krmiljenje hidravlike. Na voljo so štiri izvedbe sedeža – od mehanskega vzmetenja do sedeža Valtra Evolution s klimatsko napravo in zračnim vzmetenjem. Na voljo sta dve vrsti vzmetenja za kabino: udobno zračno vzmetenje AutoComfort in novi mehanski sistem vzmetenja. Za dolge delovne dni pa je v kabini tudi hladilna torba, v kateri bo vaše kosilo ostalo sveže.

 

Tehnologija v ozadju. Preprosta uporaba v ospredju.

 

V prvi vrsti ne gre za tehnologijo. Najpomembnejše je čim bolj preprosto in učinkovito delo. Samodejne funkcije so preprosto dostopne takrat, ko jih potrebujete – pritisnite gumb ECO in aktivirajte U-pilota ali avtomatsko prestavljanje, da omogočite avtomatsko krmiljenje traktorja. AutoGuide zagotavlja centimetrsko ali decimetrsko natančnost. SmartTouch terminal in Valtra Connect sta tovarniško vgrajena, pripravljena za uporabo ob dostavi traktorja na kmetijo in vključena v enake servisne storitve in garancijo.

 

Upravljajte svoj model serije N

 

Konzola Valtra SmartTouch je dvignila uporabnost na povsem novo raven. Je bolj intuitivna kot vaš pametni telefon. Do nastavitev dostopate preprosto z le dvema tapoma ali podrsljajema in vsa tehnologija je vgrajena v novi obliki, ki je preprosta za uporabo: vodenje, ISOBUS, telemetrija, AgControl in TaskDoc. Smart Touch je del standarne opreme pri modelih Versu in Direct.

Pomembna ni velikost, ampak učinkovitost delovanja

 

Traktor serije N je opremljen z najzmogljivejšim in odzivnim 4-valjnim motorjem na trgu. 4,4 in 4,9-litrski motor zagotavljata od 115 do 201 konjskih moči ter do 800 Nm navora. AGCO Power je srce vseh traktorjev Valtra že od samega začetka izdelave traktorjev. Vaš naslednji delovni stroj ima več kot 60 let preteklih delovnih izkušenj, njegova prihodnost pa je večja od 10.000 delovnih ur.

Neprekosljiv razpon možnosti

 

Traktorji Valtra serije N ponujajo več možnosti kot kateri koli drug traktor. S pomočjo naših izkušenih prodajalcev lahko svoj delovni stroj natančno prilagodite svojim potrebam. Valtra ponuja šest ravni moči in pet kombinacij menjalnikov in hidravlike: Hitech, HiTech s HiTrol, Active, Versu in Direct. Modele HiTech in Active iz serije Valtra N lahko opremite s standardnim uporabniškim zaslonom ali praktičnim in uporabnim upravljalnim naslonom za roko.

HITECH

 

 • 5PS (prestav prestavljivih pod obremenitvijo), z odprtim hidravličnim sistemom in pretokom 73/90 litrov
 • Mehanski hidravlični krmilni ventili Modeli HiTech N104 – N124 so na voljo tudi z opcijo turbinske sklopke, ki zagotavlja dodatno uporabnost in natančnost za dela s sprednjim nakladalnikom in komunalna dela.

ACTIVE

 

 • 5PS (prestav prestavljivih pod obremenitvijo), s hidravliko z od obremenitve odvisnim delovanjem
 • Mehanski hidravlični krmilni ventili
 • Model Active je na voljo z novim joystickom

Valtra Active je revolucionarna tehnologija menjalnika, prestavljivega pod obremenitvijo s hidravliko z od obremenitve odvisnim delovanjem, s pretokom do 200 l/minuto, hidravličnim pomočnikom ter ločenimi hidravličnimi in transmisijskimi olji.

V modelih HiTech in Active je menjalnik robotiziran, zato ni nobenih mehanskih prestavnih ročic. Te traktorje je mogoče opremiti s preprostimi osnovnimi funkcijami krmiljenja ali naslonjalom za roke s krmilnim sistemom, s katerim je mogoče upravljati pri vseh hitrostih z majhno prestavno ročico in tempomatom.

VERSU

 

 • 5PS (prestav prestavljivih pod obremenitvijo), s hidravliko z od obremenitve odvisnim delovanjem
 • Elektronski hidravlični krmilni ventili
 • Naslon za roko Valtra SmartTouch z zaslonom
 • Preproste nastavitve menjalnika in hidravlike

Valtra Versu je najboljši na področju nove generacije pod obremenitvijo prestavljivih menjalnikov, saj ponuja elektronske hidravlične krmilne ventile, hidravličnega pomočnika, 115-, 160- ali 200-litrski pretok ter ločena hidravlična in transmisijska olja. Upravljati ga je mogoče s krmilno ročico v avtomatskem ali ročnem načinu. Z izbiro menjalnika Versu si zagotovite preprostost menjalnika, prestavljivega pod obremenitvijo, in prilagodljivost brezstopenjskega menjalnika v enem paketu.

 

DIRECT CVT

 

 • Brezstopenjski menjalnik s hidravliko z od obremenitve odvisnim delovanjem
 • Elektronski hidravlični krmilni ventili
 • Naslon za roko Valtra SmartTouch z zaslonom

To je vodilni model te serije. S krmilno ročico menjalnika lahko pospešite ali zmanjšanje hitrosti samo z desno roko. Na voljo so različne nastavitve za nadzor hitrosti, vključno z ročnim upravljanjem prenosa za uporabi pri posebnih vrstah posevka.

Gonilna sila mešanega kmetijstva

 

Nova serija N je najzmogljivejši 4-valjni traktor v panogi, opremljen s sistemom dodatne moči, ki zagotavlja do 201 konjskih moči in 800 Nm vrtilnega momenta. Hidravlika s pretokom do 200 l/min vam nudi dovolj moči za izvedbe, saj je njena dvižna zmogljivost na zadnjem delu 78 kN, gib dviganja pa 890 mm. Njegova optimalna medosna razdalja in odlična porazdelitev mase 40–60 % omogočata dober oprijem s tlemi ter dobro ravnotežje za delo s sprednjim nakladalnikom. Neposredno v tovarni lahko naročite tudi samodejno vodenje po parceli (do centimetrske natančnosti).

Tehnične lastnosti Prenesi PDF

Naročite kataloge

Vnesite svoje podatke:

Izberite kataloge:

Fendt

Valtra

Amazone

Ponsse

Hauer

Knoche

Braun

Strautmann

Pridobite ponudbo po vaši meri!

Da, naročam se na novice s področja kmetijske mehanizacije podjetja Interexport. Soglašam, da podjetje Interexport uporabi moje podatke za namen informiranja o novostih, ponudbi in zanimivostih. Moji podatki ne bodo posredovani tretjim osebam.

Kontaktirajte nas

PE Komenda
Potok pri Komendi 12
1218 Komenda

PE Slovenska Bistrica
Trgovska ulica 5
2310 Slovenska Bistrica

PE Novo mesto
Senovo 13
8000 Novo mesto

Vsi kontakti

Borut Ogrin

Direktor PE Kmetijska
mehanizacija

Prodaja in informacije

Servis in rezervni deli

Servis in rezervni deli: 0807078
e: info@interexport.si

Izdelava spletnih strani: AV Studio