sl
sr hr
Center za pomoč

Modra številka

Za vas smo dosegljivi 24/7

080 70 78

Fendt 800 Vario

Ko iz strasti nastanejo inovacije!

Fendt postavlja smernice z udobno kabino x5, novo zasnovanim pnevmatskim vzmetenjem kabine, popolnoma novo elektroniko ter z motorno tehnologijo AdBlue, ki že ustreza emisijskemu standardu stopnje 3b (po evropskem emisijskem standardu za necestna vozila).

*Nazivna moč (kW/KM) EG 97/68
Fendt 822 Vario 159 kW 216 KM
Fendt 824 Vario 174 kW 237 KM
Fendt 826 Vario 188 kW 256 KM
Fendt 828 Vario 203 kW 276 KM

VEČ z MANJ je naš cilj

Inovacije postanejo dragocene šele, ko kot perfektni sestavni deli prinesejo občutne koristi. Temu je namenjena Fendt Efficient Tecnology. Cilj je: VEČ z MANJ – z manjšo porabo virov, kot so čas, gorivo ali obratnih sredstev, doseči VEČ. Prepričajte se, kako vam Fendt Efficient Technology zagotavlja odločilno prednost v gospodarnosti in donosnosti.

Učinkovitost je gonilna sila Fendta in vašega dolgoročnega uspeha.

Fendt z novo paleto kompaktnih traktorjev serije 800 Vario vstopa v razred moči od 200 do 280 KM, ki dosežejo končno hitrost 60 km/h. Popolnoma nov koncept združuje kompaktnost uspešne serije 820 Vario z močjo in visoko tehnologijo serije 900 Vario.

Več udobja

 

 • 3,5 m3 raja za voznika, s panoramskim razgledom,
 • vse funkcije na enem terminalu,
 • dnevno do 1.920 premikov rok manj,
 • obdelanih do 1.250 hektarov več z VarioGuidom.

 

Večja storilnost

 

 • dnevno prepeljanih do 37 ton več,
 • 60 km/h za 16 % večjo transportno storilnost.

Več gospodarnosti:

 

 • 17.500 litrov prihranjenega goriva s SCR,
 • enostavno varčevanje z avtomatiko učinkovitosti Fendt,
 • samodejno do meje, s samodejnim uravnavanjem mejne obremenitve.

 

Več vsestranskosti:

 

 • 22 priključnih mest za širok spekter uporabe,
 • možnost uporabe 365 dni na leto,
 • naprava za vzvratno vožnjo za izvedbo številnih del vzvratno in naprej.

Več varnosti:

 

 • sedem točk za udobje in varnost pri vožnji,
 • varna vožnja na polju in na cesti.

Več za okolje:

 

 • 95-odstotno zmanjšanje NOX,
 • 95-odstotno zmanjšanje mase delcev,
 • zmanjšanje CO2 z manjšo porabo goriva,
 • manjša poraba obratnih sredstev z manj prekrivanja.

 

Ohranjanje vrednosti = varna prihodnost in enaka kakovost

 

Vsak Fendtov kupec ve, da po koncu življenjske dobe traktorja pride do obračuna. To za Fendtove lastnike ne predstavlja pretiranega stresa, saj je prodajna vrednost rabljenega Fendtovega traktorja še vedno na zavidljivem nivoju. Ker Fendt postavlja tehnološke trende v sektorju, poskrbi, da povpraševanje po rabljeni tehniki obstaja tudi v prihodnosti. Poleg tega je visoka kakovost sestavnih delov dobra osnova za zanesljivost in dolgo življenjsko dobo. Rezultat tega je visoka prodajna vrednost rabljenih traktorjev, ki vam jo lahko zagotovi le Fendt.

Delovno mesto, ki vam vzbuja veselje in vam omogoča, da dosegate najboljše rezultate. V svojem 800 Vario se enostavno dobro počutite. Krmiljenje Variotronic na novem Varioterminalu vas bo pri vsakem dotiku navdušilo, saj je to pravo olajšanje za zahtevno delo. Tako ste tudi po dolgem dnevu še vedno spočiti za druga opravila, ki so pred vami.

Vozite prvi razred

 

3,5 m2 raja za voznika s panoramskim razgledom

Vstopite v veliko kabino 5X, ki vam nudi velikopotezno zasnovan prostor in odličen razgled skozi veliko steklenih površin – pravi panoramski razgled. Samodejna klimatska naprava zagotavlja prijetno temperaturo na delovnem mestu, pijača iz hladilne torbe pa vas vmes osveži. V hladnih dneh je ogret sedež dodatek k udobju, ki se mu ne boste več želeli odreči. In če niste sami na poti, je za sovoznika dovolj prostora na sovoznikovem sedežu.

Ergonomija kot še nikoli

 

Pri razvoju kabine serije 800 Vario je bila pozornost namenjena ergonomskemu oblikovanju kabine. Na naslonjalu za desno roko, ki se premika skupaj z voznikovim sedežem, in na novem Varioterminalu so optimalno nameščene vse funkcije. Volan je nastavljiv po višini in nagibu. Avtomatska klimatska naprava je nameščena serijsko.

Fendt – pika na i udobja

 

Številne praktične malenkosti ustvarjajo veselje. Osvetlitev stopnic, klimatiziran hladilni prostor, različna odlagalna mesta in številne druge malenkosti pomagajo pri vsakdanjem delu. Če ne marate nizkega nivoja hrupa v kabini, ga lahko mimogrede spremenite in povečate z MP3-radiem in ozvočenjem. In če na poti niste sami, je za sovoznika dovolj prostora na sovoznikovem sedežu, ki je v celoti obložen in nudi dovolj veliko sedalno površino.

Tudi v temi je vse vidno

 

Z genialno zasnovo osvetlitve z 800 Vario niste nikoli v temi. Jakost osvetlitve, tako s kratkimi kot z dolgimi lučmi, je na visokem nivoju. Delovne luči 800 Vario lahko posamezno nastavite na 360-stopinjsko osvetlitev. Po naročilu so na voljo tudi žarometi Xenon in LED.

Širokokotna ogledala za boljšo preglednost

 

Opcijska širokokotna ogledala zagotavljajo z razširjenim vidnim poljem občutno več varnosti. Tako imate izboljšan pregled ravno nad tem, kar se dogaja v stranskem območju traktorja. Nevarno območje, ki je sicer v območju mrtvega kota, je veliko bolj pregledno in tako nepredvidene situacije lahko pravočasno preprečite.

Dnevno 1.920 premikov rok manj

 

Pri obračanju na koncu njive morate pogosto premakniti roko na drugo ročico, tudi do 12-krat. Pri 800 Vario to naporno premikanje roke ni več potrebno, saj je desno naslonjalo za roko osrednja krmilna konzola. Roko udobno položite na individualno nastavljivo naslonjalo ter krmilite traktor in priključek z večnamensko vozno ročico in Varioterminalom. S krmilnim mestom za hidravlično dvigalo, nameščenim poleg križne ročice, krmilite stikala za hitro dviganje, nastavitev globine ter vklop/izklop sprednje in zadnje priključne gredi. Zahvaljujoč krmiljenju pri obračanju na ozarah, so napačni vklopi praktično izključeni. V 10-urnem delovniku z okoli 160 obračanji na ozarah prihranite do 1.920 premikov roke, ostanete ves delovni dan učinkoviti ter zvečer še vedno čili in sproščeni.

Vse funkcije na enem terminalu

 

Fendt Variotronic združuje enkratno krmiljenje elektronike in prvič vse funkcije na enem terminalu. Tako so krmiljenje traktorja in priključkov, funkcije kamer in tudi dokumentiranje tervodenje traktorja po parceli integrirani v Varioterminal 10.4″ ter jih krmilite z enako logiko. Tako prihranite stroške za dodatne terminale. Za osnovne zahteve gospodarstva Fendt nudi Varioterminal 7″. Oba terminala imata intuitivne menije in praktično tehnologijo na dotik.

Komfortno pnevmatsko vzmetenje kabine

 

Pnevmatsko 3-točkovno vzmetenje kabine zmanjša tresljaje na minimum in zagotavlja bolj udobno vožnjo. Kabina je pritrjena v treh točkah na integriran sistem uravnavanja nivoja. Spredaj je kabina vpeta na osrednji nihajni vzvod z zračnim blažilnikom, zadaj pa z dvema zračnima blažilnikoma (opcija).

Vožnja je bolj udobna s pnevmatskim vzmetenjem

 

Sistem vzmetenja pri 800 Vario omogoča največje udobje vožnje tako na cesti kot na polju. Kombinacija vzmetenja prednje preme, vzmetenja kabine in sedeža, ki zagotavlja popolno udobje, je prenesena iz serij traktorjev z višjimi konjskimi močmi. Najbolj udobno je tritočkovno pnevmatsko vzmetenje kabine z zračnim blaženjem spredaj in zadaj. Štiritočkovno vzmetenje prav tako zagotavlja visoko udobje vožnje, bodisi kot kombinacija pnevmatskega in mehanskega ali le mehanskega vzmetenja.

Varioterminal

 

Krmiljenje Fendt Variotronic

 

Fendt Variotronic je s svojimi prednostmi navdušil že pri velikih traktorjih Fendt. Sedaj je kot moderna zasnova krmiljenja integriran tudi v 800 Vario. 7″ Varioterminal in veliki 10.4″ Varioterminal prepričata z do uporabnika prijaznim menijem in s praktično tehnologijo na dotik. S ploščato strukturo menijev in z nazornimi prikazi se vsak voznik hitro znajde na Varioterminalu in ima vse pred očmi. Visoko ločljiv in na praske neobčutljiv zaslon in tudi prikaz funkcij se samodejno prilagajata svetlobi okolice. Z optimalno nastavitvijo podnevi in ponoči so voznikove oči občutno razbremenjene. Vse komponente Varioterminala sledijo geslu »Made in Germany«, tako da tudi pri elektroniki lahko pričakujete najvišjo kakovost, zanesljivost in najboljšo izdelavo.

 

Izbira prikaza zaslona

 

Sočasno lahko na 10.4″ Varioterminalu pregledno prikažete do štiri delovne menije. Prikaze na zaslonu lahko poljubno in prilagodljivo izbirate ter zelo enostavno spremenite.

 

Krmiljenje orodij Variotronic

 

Vse priključne stroje ISOBUS lahko pregledno prikažete v celotnem pregledu zaslona in udobno krmilite s tehnologijo na dotik. Istočasno lahko krmilite do 12 funkcij.

 

Nastavitve priključnih strojev in traktorja

 

Na polovičnem pogledu sta vzporedno, drug poleg drugega ali drug nad drugim, prikazana dva menija, ki ju lahko tudi vzporedno uravnavate. Tako lahko npr. optimalno uskladite nastavitve priključnega stroja ter motorja in menjalnika traktorja.

 

Slika kamere

 

Veliki 10.4″ Varioterminal nudi možnost za priklop do dveh kamer hkrati. Tako je npr. priklop priključnih strojev znatno olajšan. Poleg udobja se izjemno poveča tudi varnost, saj s kamero vidite območja, ki jih sicer težje oz. jih sploh ne.

 

Tipka ali dotik?

 

Nastavitve menijev Varioterminala lahko udobno spremljate z dotikom zaslona ali s smernimi tipkami. Po menijih se tako premikate s pomočjo tipk ali dotikov zaslona. Krmiljenje traktorja je pri obeh terminalih identično.

 

VarioGuide in VarioDoc

 

Večja kakovost dela z avtomatskim krmiljenjem VarioGuide

 

Z VarioGuidom se lahko popolnoma osredotočite na delo, ki ga opravljate, z njegovo pomočjo bo delo opravljeno bolj učinkovito in kakovostno tudi v pogojih manjše vidljivosti. Sistem VarioGuide je zaradi satelitske tehnologije zelo natančen in mu lahko zaupate.

 

Sodobno dokumentiranje z VarioDoc

 

Dokumentacija je pri kmetijskih gospodarstvih pomembna osnova za sodobno vodenje. Z novim VarioDoc lahko ustrezne podatke z najmanjšim vloženim trudom hitro zberete, vnesete v parcelne karte in analizirate. Že na polju lahko na Varioterminalu zberete vse potrebne podatke, tako da bo vaše nočno delo v pisarni zmanjšano na minimum. V obratni smeri lahko naročila obdelate že na osebnem računalniku in prenesete na terminal.

 

VariotronicTI

 

Zadnje obračanje na ozari je lahko kot prvo

Krmiljenje na ozarah VariotronicTI

Do 160 obračanj na ozarah v desetih urah je brez samodejnih funkcij lahko zelo naporno. Da bo tudi zadnje obračanje na ozari enako natančno izvedeno kot prvo, je 800 Vario serijsko opremljen s samodejnim krmiljenjem na ozarah VariotronicTI. Na zaslonu Varioterminala je VariotronicTI prikazan izjemno pregledno. Z le enim pritiskom na tipko vklopite samodejno krmiljenje postopkov pri obračanju na ozari. Z novim krmiljenjem na ozarah VariotronicTI voznik delovne postopke pri obračanju na ozarah enostavno in udobno vnese v sistem, medtem ko stoji na mestu ali med samo vožnjo. Celoten potek delovnih postopkov je prikazan z ustreznimi ikonami za aktiviranje in z vrednostmi, kot sta npr. čas ali prevožena pot do naslednjega postopka, tako da voznik lahko optimalno sledi poteku. Posamezne postopke celotnega poteka lahko voznik naknadno prilagodi. Tako s sistemom samodejnega obračanja koles pri obračanju na ozarah prihranite čas in v dolgih delovnih dneh preprečite morebitne napake.

 

Testiranja

 

Variotronic je na testu revije Top Agrar prejel splošno oceno 1.9, s čimer premaga tekmece na testu »Krmilnih konceptov« (št. 01/2011 in 3/2011). »Fendtu je uspelo jasno razporediti veliko število funkcij na enem upravljalnem mestu. Monitor z menijsko navigacijo postavlja nove standarde na tem področju.«

VarioGuide je na testu revije Top Agrar prejel oceno 1.55 v razredu »GPS sistemi vodenja« (št. 03/2011). »Sistem je enostaven, zelo dobro integriran in dobro deluje.«

17.500 litrov prihranjenega goriva s SCR-tehnologijo

 

Z do 280 KM je Fendt območje moči serije 800 Vario razširil močno navzgor. Nova v seriji je SCR-tehnologija, tako da Fendt 800 Vario izpolnjuje zahteve za izpušne pline stopnje 3b (Tier IV interim). Za izpolnitev predpisov za izpušne pline je SCR-tehnologija za Fendt najboljša rešitev, ker je možno porabo goriva (v primerjavi z 820 Vario) zmanjšati za do 7 %*. Tako 800 Vario, pri povprečni porabi 25 l/h, samo s SCR prihrani na uro 1,75 litra goriva. V 10.000 delovnih urah to pomeni skupni prihranek 17.500 litrov dizel goriva. Naslednja prednost je, da obdelava izpušnih plinov poteka za procesom izgorevanja in nanj ne vpliva. Motor je tako optimalno nastavljen in dosega svojo največjo zmogljivost.

* Interna Fendt primerjava

Enostavno varčevanje z avtomatiko Fendt

 

Raziskave že leta dokazujejo, da brezstopenjska nastavitev hitrosti – ki jo nudi menjalnik Vario – prinaša velike prihranke časa in denarja. V 800 Vario brezstopenjski menjalnik ML220 zagotavlja največje izkoristke transmisije. S TMS-sistemom upravljanja traktorja, ki je sedaj serijsko vgrajen tudi v 800 Vario, traktor vedno deluje v optimalnem območju. Voznik le še izbere želeno hitrost in vklopljen TMS prevzame krmiljenje motorja in menjalnika. TMS tako npr. uravnava, da traktor po ravnini vozi z znižanim številom vrtljajev motorja. Pri vožnji v klanec, ko se obremenitev poveča, pa TMS samodejno poveča število vrtljajev motorja. Tako traktor vedno deluje z najmanjšimi možnimi vrtljaji motorja, kar samo po sebi pomeni učinkovitost.

Samodejna regulacija mejne obremenitve

 

Novo pri 800 Vario je avtomatika obremenitve oz. samodejna regulacija mejne obremenitve. Regulacija mejne obremenitve glede na obremenitev uravnava vozno hitrost in to v odvisnosti od števila vrtljajev motorja. Za različna dela, npr. transport ali obdelavo tal, so optimalne vrednosti mejne obremenitve različne. Traktor samodejno uravnava idealno mejno obremenitev. Tako je prihranjena ročna nastavitev mejne obremenitve na začetku ali koncu dela na polju. Skupno delovanje motorja in menjalnika se tako ujema pri vsaki uporabi. Po želji pa lahko mejno obremenitev nastavite tudi ročno.

SCR-tehnologija Fendt

 

SCR (Selective Catalytic Reduction) za naknadno obdelavo izpušnih plinov

 

Pri SCR-tehnologiji se izpušni plini naknadno obdelajo z AdBlue, 32.5 % raztopine sečnine in dušični oksidi NOx se pretvorijo v nestrupena dušik in vodo. Poraba, pri tovornjakih standardno uporabljene raztopine sečnine in vode, znaša povprečno sedem odstotkov porabe goriva in je odvisna glede na pogoje dela. AdBlue je na voljo na vseh bencinskih servisih ali preko AGCO Parts AdBlue kjerkoli na svetu.

 

SCR za izjemno majhno porabo goriva

 

Fendt 828 Vario je bil prvi traktor s SCR-tehnologijo, testiran v testu DLG PowerMix. Rezultat: s porabo 245 g/kWh je najvarčnejši traktor na trgu.* Izjemno nizko porabo goriva zagotavlja uporaba nove SCR-tehnologije motorja z obdelavo izpušnih plinov AdBlue, skupaj z menjalnikom Fendt Vario – sedaj tudi v 800 Vario.

* Z AdBlue za 6.9 % zmanjšana poraba dizelskega goriva na testu DLG PowerMix, februar 2011.

Genialni menjalnik Fendt Vario

 

Menjalnik Fendt Vario je hidrostatsko-mehansko gonilo z razdeljenim prenosom moči. S povečano hitrostjo se povečuje delež mehansko prenesene moči preko planetnega gonila. Izvrsten izkoristek zagotavljata za 45 stopinj zamakljiva hidravlična črpalka in visok delovni tlak z maksimalno 550 bari.

Zmogljiv hidravličen sistem

Hidravlični sistem je zasnovan na moderni tehnologiji Load Sensing. Izbirate lahko med črpalko s pretokom 109, 152 ali 193 litrov na minuto. Dvižne sile 800 Vario so bile v primerjavi s predhodnimi modeli močno povečane. Elektrohidravlično upravljano zadnje hidravlično dvigalo z max. dvižno silo 11.110 daN zagotavlja, da bodo tudi težki priključni stroji v praksi brez težav dvignjeni do konca dviga dvigala. Novo zasnovano zadnje hidravlično dvigalo je velika pridobitev za udobje, saj kompenzira obremenitev in tako samodejno ohranja nastavljeno hitrost spuščanja, tako pri težkih kot pri lahkih priključnih strojih. Poleg tega pa je traktor serijsko opremljen z dvosmerno delujočim zadnjim hidravličnim dvigalom. Tudi spredaj je z max. dvižno silo 5.030 daN mogoča uporaba težkih priključnih strojev. Sprednje hidravlično dvigalo je zasnovano v integrirani izvedbi, tako da so priključne točke relativno blizu traktorja.

Ustrezna vrtilna frekvenca

 

Priključni gredi udobno krmilite na večnamenskem naslonjalu za roko. Zadaj so poleg tega na voljo stikala za zunanje krmiljenje. Vrtljaji priključne gredi zadaj (540E/1000 ali 1000/1000E) omogočajo delo z zmanjšanim številom vrtljajev motorja in s tem manjšo porabo goriva. Sprednja priključna gred (1000 vrt/min) nudi široko paleto uporabe sprednjih priključnih strojev.

Več kot 22 priključnih mest spredaj in zadaj

 

Fendt 800 Vario nudi več priključnih mest kot katerikoli drug traktor v njegovi kategoriji moči. Šest elektrohidravličnih dvosmerno delujočih ventilov zadaj in dva spredaj, Power Beyond, priklop ISOBUS in še veliko več. Skupaj je pri 800 Vario na voljo do 22 priključnih mest, ki so smiselno razporejena spredaj in zadaj. To zagotavlja njegovo vsestransko uporabnost in priklop priključnih strojev brez težav.

 

Pritisk na gumb za najboljšo kakovost dela

 

Na prikazu Varioterminala za hidravlične ventile lahko krmilnim elementom poljubno dodelite krmiljenje hidravličnih ventilov. Za celotno dodelitev sta značilna prijaznost do uporabnika in priročno krmiljenje preko gumbnih stikal ali ikon za aktiviranje na zaslonu na dotik.

Na dan prepeljete 37 ton več

Z največjo hitrostjo 60 km/h pri samo 1.750 vrt/min Vario 800 prepriča pri transportu s 16 odstotkov večjo transportno zmogljivostjo* in z nizko porabo goriva. To so prednosti, ki se pokažejo na koncu dneva. Npr. pri transportni zmogljivosti 230 ton v 10 urah prepelje 800 Vario okroglo 37 ton več zaradi večje hitrosti. Če vozite 800 Vario s 50 km/h, njegov motor deluje samo s 1.450 vrt/min in še dodatno varčuje.

* Interna meritev.

7 točk za vaše udobje

 

Celotna zasnova podvozja omogoča najboljše udobje vožnje in optimalno ergonomijo. Sedem točk omogoča izvrsten občutek pri vožnji. To so:

 • vzmetenje prednje preme z uravnavanjem nivoja,
 • FSC-sistem,
 • sistem krmiljenja koles Fendt Reaction,
 • dušenje nihanja,
 • vzmetenje kabine,
 • vzmetenje sedeža,
 • samodejna zapora krmiljenja preme prikolice.

Varna vožnja tudi pri veliki nosilnosti

 

Nosilno vlogo ima pri 800 Vario robustni polokvir iz litine, ki omogoča največjo dovoljeno skupno maso do 16 ton (odvisno od države). V primerjavi s predhodnimi modeli so bile povečane tudi dopustne osne obremenitve. Tako imate tudi pri uporabi težkih priključnih strojev dovolj rezerve pri nosilnosti. Velike transportne mase pa je treba v nevarni situaciji tudi ustrezno hitro zaustaviti. Pri 800 Vario za to skrbijo štirikolesne zavore, ki praktično ne potrebujejo vzdrževanja, ki jih sestavljajo integrirane ploščne zavore zadnjih koles in ploščna zavora na kardanski gredi sprednjih koles. Varnost vožnje še poveča vzmetenje sprednje preme z uravnavanjem nivoja, ki močno izboljša tudi udobje vožnje. Za natančno vodenje priključkov, nameščenih na sprednjem hidravličnem dvigalu, s pritiskom na gumb vzmetenje zapahnete (izklopite).

Vzmetenje sprednje preme za večjo varnost pri 60 km/h

 

Zaradi novega sistema vzmetenja sprednje preme z na zunanjem delu nameščenima vzmetnima valjema in dvokrožnim zavornim sistemom ter v kardansko gred sprednjega pogona integrirano zavoro se je lahko končna hitrost povečala na 60 km/h.

 

Stabilizacijski sistem Fendt (FSC – Fendt Stability Control)

 

Pri hitrostih nad 20 km/h FSC-sistem izklopi (blokira) izravnavo med levo in desno stranjo, kar omogoča natančnost krmiljenja koles, stabilnost vožnje in zanesljivost zaviranja na povsem novi ravni. Ko se hitrost vožnje zmanjša pod 15 km/h, pa je izravnava med levo in desno stranjo ponovno mogoča, s čimer je zagotovljen najboljši kontakt s tlemi.

 

Samodejna zapora krmiljenja preme prikolice

 

Z opcijsko samodejno zaporo krmiljenja preme prikolice bo krmiljenje koles preme prikolice znotraj določenega območja hitrosti omogočeno (odprto). Pri vožnji naravnost toga prema prikolice (blokirano krmiljenje) zagotavlja stabilne vozne lastnosti. Izven izbranega območja vožnje, in tudi pri vzvratni vožnji, vozniku krmiljenja koles preme prikolice ni treba ročno blokirati.

 

Vzvratno hitreje naprej

 

Pri profesionalni uporabi se traktor, razen za klasična kmetijska dela, uporablja vedno bolj tudi za opravljanje storitev, komunalnega dela in v gozdarstvu. Za ta zahtevna dela Fendt nudi po naročilu v tovarni nameščen sistem za vzvratno vožnjo. Tako razširite področje rabe in Vario lahko uporabljate skoraj 365 dni na leto.

Tehnične lastnosti Prenesi PDF

Naročite kataloge

Vnesite svoje podatke:

Izberite kataloge:

Fendt

Valtra

Amazone

Ponsse

Hauer

Knoche

Braun

Strautmann

Pridobite ponudbo po vaši meri!

Da, naročam se na novice s področja kmetijske mehanizacije podjetja Interexport. Soglašam, da podjetje Interexport uporabi moje podatke za namen informiranja o novostih, ponudbi in zanimivostih. Moji podatki ne bodo posredovani tretjim osebam.

Kontaktirajte nas

PE Komenda
Potok pri Komendi 12
1218 Komenda

PE Slovenska Bistrica
Trgovska ulica 5
2310 Slovenska Bistrica

PE Novo mesto
Senovo 13
8000 Novo mesto

Vsi kontakti

Borut Ogrin

Direktor PE Kmetijska
mehanizacija

Prodaja in informacije

Servis in rezervni deli

Servis in rezervni deli: 0807078
e: info@interexport.si

Izdelava spletnih strani: AV Studio