sl
sr hr
Center za pomoč

Modra številka

Za vas smo dosegljivi 24/7

080 70 78

Priključki

Fendt

FENDT svojim kupcem zagotavlja vodilne produkte s področja kmetijske mehanizacije in preko svojega delovanja uresničuje cilj: »Pomagati kmetovalcem do čim večjega možnega uspeha!«

V nemškem mestu Marktoberdorf je vsa proizvodnja podrejena strogim kriterijem visoke kakovosti produktov, procesov in razvoja. Zaposleni so visoko kvalificirani delavci (od razvojnikov do delavcev v proizvodnji), več kot 60 % jih izhaja iz kmetijstva, in v Fendtu delajo s srcem.

Fendt

Ker Fendt verjame le v visoko kakovost in brezhibnost strojev, ki jih proizvajajo, so v letu 2012 tovarno razširili in jo prilagodili proizvodnji visoke kakovosti.

Vsi priključki Fendt
Fendt
Diskaste kosilnice
Fendt
Obračalniki
Fendt
Zgrabljalniki
Fendt
Balirke
Fendt
Nakladalne prikolice

Amazone

Nemško podjetje v družinski lasti ima korenine že v letu 1883, danes pa ima po Evropi že kar 7 proizvodnih linij in zaposluje več kot 1800 ljudi, s čimer dokazuje, da je tudi srednje veliko podjetje lahko svetovno uspešno.

Amazone
Aktivna obdelava tal
Amazone
Pasivna obdelava tal
Amazone
Škropilnice
Amazone
Sejalnice za presledno setev
Amazone
Sejalnice za strjeno setev
Amazone
Trosilniki mineralnega gnojila
Amazone
Plugi

Strautmann

Danes je STRAUTMANN eden vodilnih specialistov v razvoju in proizvodnji tehnologij za hranjenje in transport. Široka paleta produktov obsega najmanjše in tudi zahtevne, večje transportne prikolice ter sisteme za krmljenje.

Podjetje z dolgo tradicijo

B. Strautmann & Sohne GmbH je družinsko podjetje, ki ga vodi že tretja generacija. Podjetje ima bogate izkušnje v proizvodnji kmetijske mehanizacije že več kot 80 let.

Strautmann www
Strautmann
Izkušnje v tujini

30% večja izkoriščenost pri samo 2m3 večji prostornini.
Več

Braun

Podjetje BRAUN Maschinenbau GmbH je bilo ustanovljeno leta 1958 v pokrajini Burrweiler. Podjetje vztrajno sledi motu “Visokokakovostno vino – Braun zagotovi skozi vinogradniško nego”, zato so njihovi stroji posebej prilagojeni obdelovanju vinogradov in sadovnjakov ter proizvedeni glede na potrebe in želje kupca.

Inovativni stroji za vinogradništvo

Osrednjo filozofijo podjetja predstavlja modularni sistem izgradnje strojev. Ta omogoča visoko prilagodljivost vsem delovnim pogojem. Vsi osnovni deli se sestavijo modularno in tako kar v največji meri sestavljena celota ustreza potrebam posameznega kupca, kar je tako stroškovno kot tudi delovno najbolj učinkovito.

Vsi priključki Braun
Braun
Kultivatorji
Braun
Mulčerji
Braun
Podrezovalnik trave

Ostale znamke

Izdelava spletnih strani: AV Studio