sl
sr hr
Center za pomoč

Modra številka

Za vas smo dosegljivi 24/7

080 70 78

Balirke Fendt s fiksno ali variabilno komoro

Pobiralna naprava, ki nič ne pusti na tleh.

Pobiralna naprava največjih zmogljivosti

Največje pretoke krmne mase lahko dosežete le z njenim odličnim pobiranjem. Pri Fendt balirkah za okrogle bale to zagotavlja zmogljiva, do 2,4 m široka nekrmiljena pobiralna naprava. Specialna geometrija segmentnih pločevin v kombinaciji z idealnim kotom posebej dolgih žbic, je pogoj, da zahtevno krmiljenje pobiralne naprave s krmilno progo odpade. Tako ima pobiralna naprava manj gibajočih in obrabljajočih delov, teče mirneje in je nezahtevna za vzdrževanje.

Pet nosilnikov žbic

Ker niso bili več potrebni krmilni progi in krmilni vzvodi, je nastal dodaten prostor. Tako ima pobiralna naprava lahko sedaj pet nosilnikov žbic. Za optimalno pobiranje krme so žbice nameščene na razdaljo 64 mm. Tako na tleh ne ostane nobena bilka več. Tovarniško sta nameščena tudi dva stranska potisna polžna transporterja.

Odločajo žbice

Žbice so osnovni sestavni del pobiralne naprave. Nameščene pod specialnim kotom krmo pobirajo pri največjem možnem varovanju travne ruše. Izjemno dolgo življenjsko dobo jim zagotavlja premer 5,6 mm in z velikim navitjem so zelo prilagodljive, robustna
pritrditev pa preprečuje lomljenje žbic, saj se napetost enakomerno porazdeli.

Blizu rotorja

Zahvaljujoč kompaktni zasnovi je pobiralna naprava blizu rotorja. To poenostavi pretok krme s pobiralne naprave na rotor in pospešuje tok krmne mase. To je posebej vidno pri kratki in lahko lomljivi krmi: v stiskalno komoro ta teče učinkovito in neagresivno. Z optimalnim tokom krmne mase stiskate odlične bale drugo za drugo in dosegate velike zmogljivosti na uro.

Tehnične lastnosti Prenesi PDF

Naročite kataloge

Vnesite svoje podatke:

Izberite kataloge:

Fendt

Valtra

Amazone

Ponsse

Hauer

Knoche

Braun

Strautmann

Pridobite ponudbo po vaši meri!

Da, naročam se na novice s področja kmetijske mehanizacije podjetja Interexport. Soglašam, da podjetje Interexport uporabi moje podatke za namen informiranja o novostih, ponudbi in zanimivostih. Moji podatki ne bodo posredovani tretjim osebam.

Izdelava spletnih strani: AV Studio