sl
sr hr
Center za pomoč

Modra številka

Za vas smo dosegljivi 24/7

080 70 78

Valtra serija G

Finski univerzalec

Serija G ponuja celovito večnamensko rešitev za vaše potrebe kmetovanja. S 5,7 m2 steklenih površin in črpalko z visoko zmogljivostjo 110 l/min je to popoln traktor za delo s čelnim nakladalcem. Na voljo so funkcije pametnega kmetovanja!

Mi trdo delamo, da vam olajšamo trdo delo

V Valtri največji poudarek dajemo poznavanju svojih strank, razumevanju njihovih potreb in zagotavljanju najboljših traktorskih izkušenj. Serija G je najnovejši odgovor na zahteve naših strank glede traktorjev in njihovih funkcij. Majhen velikan in kompakten vsestranski traktor vam omogoča, da se udobno namestite in uživate v brezskrbnosti, medtem ko lagodno opravljate delo.

Kot švicarski nož

 

Serija G je pravo večnamensko orodje traktorskega sveta. Čeprav je kompaktne velikosti, je opremljen z zmogljivo hidravliko, enostavnimi funkcijami pametnega kmetovanja in močjo za naprave različnih velikosti.

Želite delati pametneje, ne bolj trdo? Traktor serije G je popoln stroj, če želite začeti s pametnim kmetovanjem. Funkcije pametnega kmetovanja Valtra so integrirane v modela Versu in Active.

Vaša najboljša traktorska izkušnja

 

Trdo delate v zahtevnih in raznolikih okoljih, opravljate pet del naenkrat, delate dolge ure in nabirate kilometrino. Naše delo je, da vašo traktorsko izkušnjo naredimo kar se da dobro. Naš preprost koncept storitev Connect, Care & Go ponuja edinstveno praktičnost, ki olajša vsakodnevna opravila in vzdrževanje brez dodatnih stroškov za lastnika. Najboljša traktorska izkušnja ni le stroj ali trenutek, ko ga kupite – mi, naši partnerji in široka mreža naših trgovcev smo tu, da vam pomagamo tekom celotnega življenjskega cikla vašega traktorja.

S podaljšano garancijsko pogodbo Valtra Care boste popolnoma brez skrbi in varni pred dodatnimi stroški popravil nepotrošnih delov. Care vam omogoča, da si določite obratovalne stroške ob nakupu traktorja Valtra ali ko se standardna garancija izteče. Garancije so fleksibilne in ponujajo tri stopnje samoudeležbe (podobno kot odbitna franšiza): 0 €, 290 € ali 590 €; na voljo so vse do 5 let ali 6.000 delovnih ur.

Komapktna velikost, izredna okretnost

 

Serija G je zaradi 5,7 m2 skupnih površin stekla, ki omogočajo odlično vidljivost v vseh smereh, popoln traktor za delo s čelnim nakladalcem.

Ne glede na opravilo, je serija G večnamenski traktor za vaše vsakdanje kmetovalne potrebe. Ima napredno dvigalo in učinkovito delovno hidravliko: pri modelu HiTech z odprtim središčem, medtem ko Active in Versu ponujata sistem z zaprtim središčem/zaznavanjem obremenitve. Velike zmogljivosti hidravličnih črpalk (100/110 l/min) zagotavljajo hitrost, preprosto uporabo in popoln nadzor nad izvedbo.

Prav tako so na voljo funkcije, ki so potrebne za sodobne pripomočke, kot sta na primer Power Beyond ali ISOBUS. Z opcijskimi paketi lahko traktor prilagodite svojim potrebam.

Valtrina prestavna ročica omogoča gladko in varno speljevanje z integriranim parkirnim položajem in preprostim upravljanjem.

Naslon za roko Valtra ARM ali SmartTouch je vključen v vse modele.
Tehnološko napredno in vedno praktično upravljanje, ki je ergonomsko in preprosto za uporabo.

Specialist za čelne nakladalce

 

Želeli ste si specialista za čelne nakladalce in sedaj ga imate. Serija G vključuje močen integriran podokvir, zaklepni nastavek za nakladalec in sodoben čist dizajn z zaprtim hidravličnim sistemom. Vidljivost je odlična, vključno s streho z visoko vidljivostjo. Zaviti paralelni dvižni drogovi sledijo liniji pokrova motorja. Naš popolnoma prilagojen portfelj nakladalca ima elektronsko upravljanje pri vseh verzijah.

Connect, care & go

 

Verjamemo v nemoteno povezavo med našimi strankami, trgovci, stroji in tovarno Valtra. Ostanite povezani s svojim strojem in lokalno podporo preko naših spletnih portalov za stranke. Uporabite podatke z Valtre Connect, da lahko predvidite in odreagirate na vzdrževalne potrebe.

Brez vseh skrbi. V vaših rokah.

 

Verjamemo v nemoteno povezavo med našimi strankami, trgovci, stroji in tovarno Valtra. Ko ste povezani, lahko izberete želeno storitev in garancijski paket, ki ustrezajo vašim pričakovanjem in zahtevam. Mi skrbimo za vas, zato da lahko vi skrbite za svoj posel.

 

Bodite povezani kjerkoli, kadarkoli

 

Z izbiro Valtre se povežete z ekipo strokovnjakov, ki vam pomagajo iz vašega posla izvleči kar se da veliko. Svojo lokalno podporo lahko dobite preko objavljenih kontaktov na spletni strani www.interexport.si. Telemetrična rešitev Valtra Connect si ves čas zapisuje dejavnosti in GPS premike traktorja. Na vašem mobilnem telefonu lahko prikaže pretekle in trenutne podatke, do podatkov pa lahko dostopate kjerkoli, kadarkoli. Z uporabo teh podatkov lahko vi in vaš storitveni partner Valtra pričakujeta servisne potrebe in odreagirata hitreje, tako da rešita manjše težave in se izogneta obisku vašega pooblaščenega servisnega centra.

Ko smo zasnovali in razvili traktor serije G, smo začrtali svojo lastno pot. Sami smo zasnovali in izdelali  šasijo in menjalnik. Motorje AGCO Power uporabljamo že od samega  začetka izdelave traktorjev – že več kot 70 let.

 

Serija G je od temeljev naprej izdelana kot 4-valjni traktor

 

Gonilna sila traktorjev Valtra s 70-letnimi izkušnjami, so motorji AgcoPower z izjemno močjo in navorom. Zaradi kompaktnega, 4,4-litrskega motorja malih dimenzij, je motorni pokrov nizek, vidljivost iz kabine pa posledično odlična. Sistem za čiščenje izpušnih plinov ustreza standardom Stage V. Ta kompaktna enota je postavljena na desno stran traktorja pod kabino, tako da ne moti preglednosti iz kabine. Dvignjen dovod zraka v motor zagotavlja vstop čistega, hladnega zraka brez dodatnih omejitev.

 

Ni poskusov. So samo dejanja.

 

Ti menjalniki predstavljajo novo generacijo zmogljivosti. Uporabnost in zmogljivost postavljajo na povsem novo raven.

HITECH

  • Menjalnik, prestavljiv pod obremenitvijo, s hidravliko z od obremenitve odvisnim delovanjem
  • Mehanski hidravlični krmilni ventili
  • Krmilnik menjalnik HiTech5 z ali brez Valtra Arm

Osnovni krmilni sistem

Petstopenjski menjalnik, prestavljiv pod  obremenitvijo HiTech s klasičnimi krmilnimi napravami brez naslonjala za roko. To je na voljo tudi za modele Active z osnovnim paketom.

ACTIVE

  • Menjalnik, prestavljiv pod obremenitvijo, s hidravliko z od obremenitve odvisnim delovanjem
  • Mehanski hidravlični krmilni ventili
  • Naslonjalo za roko Valtra brez zaslona

Valtra Active nudi revolucionarno tehnologijo pod obremenitvijo  prestavljivega menjalnika z mehansko hidravliko z od obremenitve odvisnim delovanjem, patentiranim hidravličnim pomočnikom in ločenimi hidravličnimi in transmisijskimi olji. Krmiljenje menjalnika je avtomatizirano. Traktor lahko upravljate s prestavno ročico v avtomatskem ali ročnem načinu.

VERSU

  • Menjalnik, prestavljiv pod obremenitvijo, s hidravliko z od obremenitve odvisnim delovanjem
  • Elektronski hidravlični krmilni ventili
  • Naslonjalo za roko Valtra z zaslonom

Valtra Versu je najboljši na področju nove generacije pod obremenitvijo prestavljivih menjalnikov, saj ponuja elektronske hidravlične krmilne ventile, patentiran hidravlični pomočnik, 115-, 160- ali 200-litrski pretok ter ločena hidravlična in transmisijska olja.  Krmiljenje menjalnika je avtomatizirano. Traktor lahko upravljate s  prestavno ročico v avtomatskem ali ročnem načinu.

Odklenite.

 

Vam manjka katera od funkcij pametnega kmetovanja? Ker je Valtra Guide vaš ključ do sveta pametnega kmetovanja, vam odpira veliko možnosti. Če svoj Valtra traktor ob nakupu opremite z Valtra Guide, ga lahko opremite tudi z drugimi funkcijami pametnega kmetovanja. To lahko storite bodisi ob nakupu traktorja bodisi kasneje, ko boste imeli potrebo po novi funkciji. Preprosto kontaktirajte svojega lokalnega trgovca glede cen in ostalih informacij glede nadgradnje funkcij pametnega kmetovanja.

Tehnične lastnosti Prenesi PDF

Naročite kataloge

Vnesite svoje podatke:

Izberite kataloge:

Fendt

Valtra

Amazone

Ponsse

Hauer

Knoche

Braun

Strautmann

Pridobite ponudbo po vaši meri!

Da, naročam se na novice s področja kmetijske mehanizacije podjetja Interexport. Soglašam, da podjetje Interexport uporabi moje podatke za namen informiranja o novostih, ponudbi in zanimivostih. Moji podatki ne bodo posredovani tretjim osebam.

Kontaktirajte nas

PE Komenda
Potok pri Komendi 12
1218 Komenda

PE Slovenska Bistrica
Trgovska ulica 5
2310 Slovenska Bistrica

PE Novo mesto
Senovo 13
8000 Novo mesto

Vsi kontakti

Borut Ogrin

Direktor PE Kmetijska
mehanizacija

Prodaja in informacije

Servis in rezervni deli

Servis in rezervni deli: 0807078
e: info@interexport.si

Izdelava spletnih strani: AV Studio