sl
sr hr
Center za pomoč

Modra številka

Za vas smo dosegljivi 24/7

080 70 78

Sejalnice za presledno setev Precea

Natančna, hitra in udobna

Uporabljena za setev za plugom, setev v mulč in za neposredno setev. Sejalnico za presledno setev odlikujejo predvsem njeno natančno odlaganje, visok učinek in možnost udobnega krmiljenja. Prvovrstno odmerjanje gnojila prepriča pri delovnih hitrostih do 15 km/h. Različni koncepti ogrodij poskrbijo za maksimalno fleksibilnost.

Integrirano premeščanje sledi

Z modelom Precea nudi AMAZONE sejalnico za presledno
setev za najvišje zahteve. Nov visokozmogljivi pogon ločevanja in prvovrstni lemeži za setev v mulč PreTeC so med seboj usklajeno do popolnosti. Oba sistema delujeta skoraj neodvisno od hitrosti in pogojev na polju. Visoka natančnost odlaganja prepriča od prvega do zadnjega zrna. Prav tako kot intuitivno in udobno krmiljenje sejalnice za presledno setev.

Z različnimi koncepti ogrodja, dvema možnostma opreme Special in Super, kot tudi z vgradno sejalnico za presledno setev Precea-A s sistemom hitrega priklapljanja QuickLink je sejalnica za presledno setev pravilna izbira za vsako delo.
Precea je na voljo z delovno širino 3 m in 4,5 m in razmikom med vrstami od 45 cm do 80 cm.

 

Precea Special

Z različico opreme Special nudi AMAZONE sejalnico za presledno setev Precea z mehanskim pogonom ločevanja SpeedShaft in mehanskim pogonom odmerjanja gnojila z brezstopenjskim gonilom Vario. Precea Special vas prepriča z zelo natančnim odlaganjem zrn,  tudi pri delovnih hitrostih do 12 km/h.

Z mehanskim pogonom ločevanja SpeedShaft.

 

Precea Super

Različica Precea Super, opremljena z električnim pogonom ločevanja ElectricDrive in električnim pogonom odmerjanja gnojila zagotavlja maksimalno udobje. Zahvaljujočem električnemu pogonu odmerjanja in ločevanja je mogoče prek krmilnega terminala zelo hitro in udobno nastaviti količino semena oz. gnojila. Z delovnimi hitrostmi do 15 km/h vas Precea prepriča z visoko zmogljivostjo na hektar.

Z električnim pogonom ElectricDrive

Večja fleksibilnost. Za vsako zahtevo ustrezna rešitev

 

Zaradi kratke izvedbe so vsi tipi ogrodij sejalnice za presledno setev zelo lahki in kompaktni. Uležajenja teleskopskih ogrodij ne potrebujejo vzdrževanja, kar zagotavlja višjo kakovost in zanesljivost. Edinstvena zasnova uležajenja teleskopskih ogrodij zmanjšuje obrabo in površinske praske na minimum.
Prednosti:

  • Hitro in udobno razklapljanje in sklapljanje
  • Majhna potrebna dvižna sila traktorja
  • Najvišje ohranjanje vrednosti zaradi uležajenj,
    ki ne potrebujejo vzdrževanja

Fleksibilnost od 45 cm do 80 cm

V odvisnosti od potrebe in tipa stroja so možni razmiki med vrstami od 45 cm do 80 cm.

Precea 4500-2CC s spremenljivim teleskopskim ogrodjem pri polni delovni širini

 

Večnamenski lemež za vse vrste tal

 

Najvišja stopnja fleksibilnosti

Ne glede na to, ali gre za setev za plugom, v mulč ali neposredno setev, je lemež za setev v mulč PreTeC odlično primeren za presledno setev. Izkoristite prvovrstno in konstantno
natančnost odlaganja seme s tem povišajte donos. Zahvaljujoč visoki natančnosti, zlasti pri visokih delovnih hitrostih do 15 km/h, je s sejalnico Precea možna najvišja kapaciteta
na hektar.

Na sliki: Lemež PreTec daje maksimalno natančnost in obenem maksimalno moč.

 

Enakomerni vzniki rastlin

Lemež za setev v mulč (z lastno težo 120 kg) lahko prek vzmeti obremenite do največ 200 kg. S pomočjo hidravličnega cilindra je možna sila na lemež do 400 kg. To zagotavlja miren tek in enakomeren vznik rastlin tudi pod najtežjimi pogoji. Celoten lemež za setev v mulč varno vodita dve nosilni kolesi. Odpiranje tal izvaja enota z dvema ploščama in oblikovalnikom brazde. Ko lovilni valj fiksira seme v tla, sledeča pritisna valja v obliki črke V znova zapreta brazdo.

 

Nepremagljivi par –
oblikovalnik brazde in lovilni valj

Zahvaljujoč oblikovalniku brazde in lovilnemu valju je zagotovljen optimalen zaključek tal. Dobro kompaktiranje tal za strojem ob tem zagotavlja hitro kapilarnost zemlje.

 

Tehnične lastnosti Prenesi PDF

Naročite kataloge

Vnesite svoje podatke:

Izberite kataloge:

Fendt

Valtra

Amazone

Ponsse

Hauer

Knoche

Braun

Strautmann

Pridobite ponudbo po vaši meri!

Da, naročam se na novice s področja kmetijske mehanizacije podjetja Interexport. Soglašam, da podjetje Interexport uporabi moje podatke za namen informiranja o novostih, ponudbi in zanimivostih. Moji podatki ne bodo posredovani tretjim osebam.

Kontaktirajte nas

PE Komenda
Potok pri Komendi 12
1218 Komenda

PE Slovenska Bistrica
Trgovska ulica 5
2310 Slovenska Bistrica

PE Novo mesto
Senovo 13
8000 Novo mesto

Vsi kontakti

Borut Ogrin

Direktor PE Kmetijska
mehanizacija

Prodaja in informacije

Servis in rezervni deli

Servis in rezervni deli: 0807078
e: info@interexport.si

Izdelava spletnih strani: AV Studio