sl
sr hr
Center za pomoč

Modra številka

Za vas smo dosegljivi 24/7

080 70 78

Obračalniki Fendt Lotus

Nova merila pri obračanju – za visoko kakovostno osnovno krmo.

Temeljiteje ni mogoče

Dobra krma je neobhodna za uspešno rejo živine – zato Fendt Lotus postavlja nova merila. Enkratne Fendt Performance žbice so zahvaljujoč inovativni zasnovi veliko bolj prilagodljive kot običajne žbice. Z odlično prilagoditvijo na obliko tal se učinkovito prepreči poškodba travne ruše, kakor tudi zamazanje krme. Položaj in oblika žbic zagotavljata nepreseženo zmogljivost – krma bo optimalno zajeta. Zahvaljujoč položaju žbic, so brez težav mogoče tudi zelo velike delovne hitrosti. Z zmožnostjo obračanja zelo velikih količin krme, je Fendt Lotus še posebej zmogljiv.

Nizko število vrtljajev, velika zmogljivost

Pazljivo obračanje in istočasno brez izgube časa: Fendt Lotus to zmore igraje. Vlečena postavitev žbic v kombinaciji s tehnologijo žbic s kljukami zagotavlja zelo mehko pospeševanje krme. S samo 400 do 450 vrt/min priključne gredi Fendt Lotus zelo pazljivo dela s krmo, a kljub temu zagotavlja ekstremno učinkovito zajemanje krme in njeno izvrstno porazdelitev za učinkovito sušenje. To omogoča položaj dvojnih Performance žbic, poseben kot žbic in nastavljiv nagib vrtavk – za najboljši učinek obračanja v svojem razredu.

Dolga življenjska doba

Velika vzdržljivost, zanesljiva tehnika in dolga življenjska doba: za to ima Fendt Lotus enkratno stabilno zasnovo. Premišljena zasnova okvirja in zglobi v robustnih ohišjih – tako se lahko vedno zanesete na vaš stroj. Pogonske gredi so opremljene z dvojnimi križnimi zglobi. Prednost za vas: dvojni krožni zglobi ne potrebujejo vzdrževanja, tako imate več časa za obračanje. Veliko dimenzionirani krožniki s ploščatimi in posebej močnimi obračalnimi rokami ne zagotavljajo le najboljši tok moči, pač pa občutno povečajo življenjsko dobo.

Na meji

Da na robu parcele ne izgubite nobene dragocene krme, je Fendt Lotus opremljen z enkratnim mehanizmom za robno trosenje. Žbice zunanje vrtavke na robu parcele ali ob jarku, se premaknejo v notranji položaj. Tako ta vrtavka meče krmo z roba proti notranjosti parcele. Rob parcele ostane čist in krma odlično porazdeljena. Če vse žbice postavite v notranji položaj in rahlo zmanjšate število vrtljajev, lahko oblikujete nočne zgrabke – ne da bi za to potrebovali dodatno gonilo za nočne zgrabke.

Tehnične lastnosti Prenesi PDF

Naročite kataloge

Vnesite svoje podatke:

Izberite kataloge:

Fendt

Valtra

Amazone

Ponsse

Hauer

Knoche

Braun

Strautmann

Pridobite ponudbo po vaši meri!

Da, naročam se na novice s področja kmetijske mehanizacije podjetja Interexport. Soglašam, da podjetje Interexport uporabi moje podatke za namen informiranja o novostih, ponudbi in zanimivostih. Moji podatki ne bodo posredovani tretjim osebam.

Kontaktirajte nas

PE Komenda
Potok pri Komendi 12
1218 Komenda

PE Slovenska Bistrica
Trgovska ulica 5
2310 Slovenska Bistrica

PE Novo mesto
Senovo 13
8000 Novo mesto

Vsi kontakti

Borut Ogrin

Direktor PE Kmetijska
mehanizacija

Prodaja in informacije

Servis in rezervni deli

Servis in rezervni deli: 0807078
e: info@interexport.si

Izdelava spletnih strani: AV Studio