sl
sr hr
Center za pomoč

Modra številka

Za vas smo dosegljivi 24/7

080 28 38

Pomoč na daljavo

Vnesite številko seje in kliknite Poveži

Predstavitev

Sistem prepoznave govora

 

Zdravstvo je področje z veliko količino narekovanih podatkov. Klasičen proces zdravstvene oskrbe, ki je v preteklosti obsegal obravnavo bolnika s strani posameznega zdravnika, danes zamenjuje skupinski pristop. Pri tem je ključnega pomena učinkovita komunikacija med vsemi njenimi člani.

Zdravstveno osebje se tako ne more več zanašati na ročno zapisane opombe na papirju, temveč potrebuje informacije v digitalni obliki. Sistem za prepoznavo govora te informacije samodejno zajema in omogoča njihovo skoraj hkratno snemanje in distribucijo, kar je zelo pomembno za izvajanje visokokakovostne zdravstvene oskrbe.

Pri Interexportu stremimo k zagotavljanju optimalnih rešitev na področju izdelave dokumentacije na industrijski ravni, s čimer želimo pomagati zdravstvenim delavcem po vsej Sloveniji. Ker je prav govor najpogostejše in najenostavnejše orodje komuniciranja, si prizadevamo razvijati tehnologijo za razumevanje vašega glasu. Tehnologijo prihodnosti za vas in vašo ustanovo.

 

Edinstven način takojšnjega prilagajanja

 

Sistem prepoznave govora deluje na platformi, ki smo jo s partnerjem razvili za potrebe na področju medicine. Skupaj smo platformo prilagodili slovenskemu jeziku in jo nadgradili z lastnimi storitvami za potrebe uporabnikov.

Preko diktiranja izvidov se sistem samodejno uči in nadgrajuje, besedišče pa lahko prilagodimo vašim potrebam že na samem začetku uporabe tako, da ga uglasimo s pomočjo preteklih izvidov. Sistem nato s pomočjo umetne inteligence obdeluje narek, s čimer lažje sledi zajemu vašega glasu. Te lastnosti so ključne, da sistem deluje zanesljivo in zagotavlja visoko stopnjo natančnosti, ki je v profesionalnem okolju nujna.

 

Rešitev v oblaku

 

Za potrebe manjših ustanov oz. zasebnih klinik smo razvili rešitev, kjer vso skrb za strežnik prevzamemo mi. Vse, kar potrebujete, je internetna povezava in namestitev programa za prepoznavo govora na računalnik, na katerem že sedaj opravljate svoje delo.

Tako vam je storitev na voljo praktično povsod. Varna SSL povezava, anonimizacija podatkov ter stroga varnostna politika pa poskrbijo, da zasebni podatki zares ostanejo zasebni.

 

Hiter začetni spoznavni proces

 

Uvedba sistema prepoznave govora poteka v več fazah – postavitev infrastrukture za prepoznavo govora, testiranje na naročnikovi infrastrukturi, uvajanje uporabnikov in redna uporaba. Pravilna implementacija vsake od teh faz je izredno pomembna, saj s tem zagotovimo čim lažji prehod na optimizirane delovne procese v vaši ustanovi.

 

Izberite svoj način

 

Interexport se dobro zaveda, da je sistem prepoznave govora le orodje, ki lahko olajša posamezen korak v delovnem procesu, zato sodeluje pri analizi delovnega procesa v ustanovi, v kateri se sistem uvaja. Na ta način lahko z bogatimi izkušnjami pomagamo pri integraciji sistema, ki vam najbolj odgovarja in je za vas najbolj učinkovit. Sistem omogoča preklapljanje med prepoznavo govora v živo oziroma s snemalnikom v ozadju, kadar je to zahtevano ali želeno.

Izdelava spletnih strani: AV Studio