sl
sr hr
Center za pomoč

Modra številka

Za vas smo dosegljivi 24/7

080 70 78

Ponsse

Smo najbolj zanesljiv in najboljši prijatelj vsakega gozdarja! Naši stroji združujejo inovativne rešitve pri sečnji, ki sledi načelom trajnostnega razvoja, obenem pa so izdelani za vsakega kupca posebej. Naše poslanstvo temelji na zanesljivih izdelkih in storitvah, s pomočjo katerih vsakemu kupcu pomagamo izboljšati poslovanje.

Naš oddelek za raziskave in razvoj nepretrgoma išče vedno boljše načine in inovativne rešitve, in prav to nam omogoča, da smo in ostajamo številka ena pri gozdarski tehniki in tehnologiji. Naše stroje oblikujemo skupaj z našimi uporabniki, zato vsi izdelki zadovoljujejo potrebe vsakega kupca v vseh pogojih. Vse stroje Ponsse neprestano testiramo in tako zagotavljamo največjo učinkovitost in kakovost.

Naši izdelki znamke Ponsse so specializirani za strojno sečnjo in spravilo lesa. Zagotavljamo tudi kakovostno vzdrževanje, nadomestne dele in svetovanje.

Dual Machines

Forwarder

Harvester

Ponsse praznuje 50 let

Ponsse letos obeležuje svojo 50. obletnico delovanja. Danes globalno družinsko podjetje je leta 1970 ustanovil vizionarski Einari Vidgrén v majhni vaški delavnici v osrčju Finske. V teh 50 letih je podjetje postalo eden največjih svetovnih proizvajalcev profesionalnih gozdarskih strojev po okolju prijazni metodi CTL (Cut-To-Lenght).

Več o praznovanju našega rojstnega dne

Cenik servisnih storitev Prenesite cenik servisnih storitev

Naročite kataloge

Vnesite svoje podatke:

Izberite kataloge:

Fendt

Valtra

Amazone

Ponsse

Hauer

Knoche

Braun

Strautmann

Pridobite ponudbo po vaši meri!

Da, naročam se na novice s področja kmetijske mehanizacije podjetja Interexport. Soglašam, da podjetje Interexport uporabi moje podatke za namen informiranja o novostih, ponudbi in zanimivostih. Moji podatki ne bodo posredovani tretjim osebam.

Izdelava spletnih strani: AV Studio