sl
sr hr
Center za pomoč

Modra številka

Za vas smo dosegljivi 24/7

080 70 78

Fendt 200 V/F/P Vario

Specialist. Novi Fendt 200 VFP Vario – pripravljen za prihodnost.

Specializirani traktorji Fendt z brezstopenjskim menjalnikom Fendt Vario v zadnjih desetih letih navdušujejo vse več kupcev po vsem svetu. Namenjeni so za uporabo pri posebnih kulturah, kot so vinska trta, sadna drevesa in hmelj. Najnovejša generacija specializiranih traktorjev Fendt 200 VFP Vario je opremljena z intuitivnim konceptom upravljanja FendtONE – gre za prvi specializiran traktor s popolnoma integriranim terminalom. Dodanih je tudi nekaj inovacij, kot je koncept dodatne moči glede na potrebe DynamicPerformance, in povsem nov dizajn. Nova tehnologija v traktorju Fendt 200 VFP Vario povečuje natančnost in vsakodnevno učinkovitost ter olajšuje izpolnjevanje dokumentacije.

*Ocena moči v skladu s standardom ECE R 120
Model kW KM
207 Vario V/F/P 58 79
208 Vario V/F/P 62 84
209 Vario V/F/P 69 94
210 Vario V/F/P 77 104
211 Vario V/F/P (z DP) 84 (91) 114 (124)

Ustrezne rešitve za vaše naloge

S Fendt Vario imate za vsako uporabo ustreznega partnerja, naj si bo v vinogradništvu, sadjarstvu, pridelavi v rastlinjakih, vrtnarstvu, negi krajine ali pri komunalnih delih. Fendt Vario vam za vaše naloge nudi ustrezne rešitve.

Delo v kompaktnem udobju.

 

Za traktor Fendt 200 P Vario je na voljo izbirni sistem za nadzor razbremenitve sprednje dvižne hidravlike. Tlak na polju je mogoče zlahka natančno prilagajati na terminalu – za boljši oprijem in odlično sledenje tlom. Obljublja izboljšano moč vzpenjanja in fantastične rezultate – tudi pri prehodu s pobočij na ravno podlago. Traktor Fendt 200 VFP Vario ponuja tudi popolnoma opremljene nastavke za sprednje, zadnje in stranske priključke (na obeh straneh), na katere je mogoče priključiti priključke z vmesno osjo.

Več prostora z novo udobno kabino Fendt

 

Nova kabina traktorja Fendt 200 VFP Vario s 4 stebri je prostornejša kot pri predhodniku in ponuja več prostora nad glavo. Nova kabina omogoča tovarniško pretvorbo sistema za filtriranje zraka v kabini v zaščitno kategorijo 4. V svoji osnovni konfiguraciji izpolnjuje vse standarde za kabine z zaščitno kategorijo 2, vendar je filtrirni sistem mogoče nadgraditi tudi na zaščitno kategorijo 4 v skladu z evropskim standardom EN 15695, kar pomeni da zagotavlja zaščito pred prahom ter tekočimi gnojili in njihovimi hlapi. Fendt 200 VFP Vario izpolnjuje vse zahteve za uporabo zaščitnih sredstev za rastline in zagotavlja varnost voznika. Ko je delo končano, je mogoče filtrirni sistem zlahka pretvoriti prek terminala. Za preprosto in intuitivno upravljanje stroja je na voljo nova nadzorna konzola z večnamensko vozno ročico.

Koncept upravljanja FendtONE

 

Koncept upravljanja FendtONE vključuje novo stransko nadzorno ploščo z večnamensko vozno ročico, križno krmilno ročico in 12″ terminalom. V traktorju Fendt 200 VFP Vario je 12″ terminal vgrajen v strešno oblogo nad vetrobranskim steklom. 10″ digitalna armaturna plošča je nameščena pred volanskim drogom. Kazalniki zajemajo hitrost vožnje, število vrtljajev motorja in ravni tekočin. Digitalno armaturno ploščo lahko upravljate z gumbom na volanskem drogu. Nastavitve stroja so bolj pregledne in preproste.

Vrhunsko udobje.

 

Dolgi delovni dnevi v ekstremnih zimskih vremenskih razmerah lahko negativno vplivajo na voznika. Zdaj lahko zaradi našega pametno zasnovanega sistema za ogrevanje prostora za noge delajo v popolnem udobju in si zagotovijo boljše delovne pogoje v zimskih mesecih.

Lahek in zmogljiv.

Inovativni koncept dodatne moči DynamicPerformance (DP) pri traktorju Fendt 211 VFP Vario na zahtevo sprosti 10 KM več moči, točno takrat, ko je to potrebno. Ni vezan na hitrost vožnje ali posebne operativne naloge, ampak deluje povsem dinamično.

Običajno se moč motorja traktorjev porazdeli med številne porabnike moči – kot so priključna gred, hidravlika, ventilatorji motorja in klimatska naprava. Sistem zazna, kdaj določene komponente potrebujejo več moči, in nato s pametnim upravljanjem zagotovi povečanje moči.

Motor.

Serija specializiranih traktorjev Fendt 200 VFP Vario zajema pet modelov (Fendt 207 Vario, Fendt 208 Vario, Fendt 209 Vario, Fendt 210 Vario in Fendt 211 Vario) z zunanjimi širinami od 1,07 do 1,68 metra. Razpon največje moči pri tej seriji je od 79 do 124 KM v skladu s standardom ECE R120. Vsi modeli so na voljo v različicah Power, Profi in Profi+ (v preteklosti imenovana ProfiPlus). Vrhunski model Fendt 211 Vario s konceptom dodatne moči DynamicPerformance doseže največjo moč 124 KM.

 

3-valjni, 3,3-litrski motor AGCO Power z oksidacijskim katalizatorjem za dizelske motorje (DOC), filtrom trdnih delcev (DPF) in selektivno katalitsko redukcijo (SCR), vendar brez recirkulacije izpušnih plinov, ustreza stopnji emisij V. V motor so vgrajeni tudi hidravlični dročniki, ki ne zahtevajo vzdrževanja. Elektronsko krmiljen ventilator Visctronic deluje zgolj takrat, ko je to potrebno. Deluje tišje in prihrani gorivo.

Koncept dodatne moči DP

Koncept dodatne moči DP deluje v mirovanju, pa tudi med vožnjo in delom na polju. Sistem Fendt DynamicPerformance je pri traktorju Fendt 200 VFP Vario koristen pri vleki kombajna ali uporabi škropilnika na strmem pobočju, odvisno od trenutnih porabnikov energije. 10 KM dodatne moči pri traktorju Fendt 211 VFP Vario je zelo primeren za obrate, ki potrebujejo zmogljiv ozkokolotečni traktor z dodatno rezervo moči.

Tehnične lastnosti Prenesi PDF

Naročite kataloge

Vnesite svoje podatke:

Izberite kataloge:

Fendt

Valtra

Amazone

Ponsse

Hauer

Knoche

Braun

Strautmann

Pridobite ponudbo po vaši meri!

Da, naročam se na novice s področja kmetijske mehanizacije podjetja Interexport. Soglašam, da podjetje Interexport uporabi moje podatke za namen informiranja o novostih, ponudbi in zanimivostih. Moji podatki ne bodo posredovani tretjim osebam.

Kontaktirajte nas

PE Komenda
Potok pri Komendi 12
1218 Komenda

PE Slovenska Bistrica
Trgovska ulica 5
2310 Slovenska Bistrica

PE Novo mesto
Senovo 13
8000 Novo mesto

Vsi kontakti

Borut Ogrin

Direktor PE Kmetijska
mehanizacija

Prodaja in informacije

Servis in rezervni deli

Servis in rezervni deli: 0807078
e: info@interexport.si

Izdelava spletnih strani: AV Studio