sl
sr hr
Center za pomoč

Modra številka

Za vas smo dosegljivi 24/7

080 70 78

Zgrabljalniki Fendt Former

Pri spravilu krme šteje vsaka bilka.

Natančna prilagoditev

Vsi zgrabljalniki Fendt Former z več vrtavkami, imajo le te kardansko vpete. Na ta način zagotavljajo izvrstno prilagajanje tlom v vzdolžni in prečni smeri. Tako lahko brez izgub zajamejo vso krmo, tudi tisto, ki leži v sledeh traktorja ali je pritisnjena v tla. Poleg tega pa se tudi pri neravninah varuje travna ruša.

Odlični zgrabki

Optimalno oblikovan zgrabek nastane z optimalnim usmerjevalnim vodilom zgrabljalnih rok. Posebna oblika usmerjevalnega vodila zgrabljalnikov Fendt Former zagotavlja, da se žbice natančno dvigajo in spuščajo. S serijsko nastavitvijo usmerjevalnega vodila lahko
individualno in glede na lastnosti krme, nastavite točko odlaganja krme v zgrabek in tako v vseh pogojih dobite odlično oblikovan zgrabek. Tako se močno povečajo zmogljivosti strojev, ki sledijo zgrabljalniku. Zaprta zasnova usmerjevalnega vodila le to varuje pred umazanijo in prahom, s trajno napolnjenostjo z mastjo pa vrtavke tečejo posebej mirno.

Optimalna kakovost krme z Jet-Effekt

Vpetje vrtavk izven težišča zagotavlja, da se vrtavke najprej dvignejo s sprednjim in nato z zadnjim delom. Pri spuščanju pa je vrstni red obraten: vrtavke se najprej spustijo z zadnjim delom in nato s sprednjim. Tako se žbice ne zapičijo v tla. Tako se žbice, pa tudi travna ruša, varujejo pred poškodbami in krma se ne zamaže.

Odlično podvozje vrtavk

Optimalno prilagajanje tlom, tudi na neravnem ali strmem terenu, zagotavlja podvozje zgrabljalnikov Fendt Former s širokim kolotekom. Dodatno mirnost pri delu in stabilnost omogoča oprema s tandem premami. Zgrabljalniki Fendt Former vam omogočajo učinkovito in čisto delo v vseh pogojih in pri vseh vrstah krme. Krmiljena tandem prema (pri Former 7850/ 7850 PRO in Former 14055 PRO) varuje travno rušo med delom.
Za optimalno zgrabljanje lahko vrtavke nastavite v vzdolžni in prečni smeri.

Tehnične lastnosti Prenesi PDF

Naročite kataloge

Vnesite svoje podatke:

Izberite kataloge:

Fendt

Valtra

Amazone

Ponsse

Hauer

Knoche

Braun

Strautmann

Pridobite ponudbo po vaši meri!

Da, naročam se na novice s področja kmetijske mehanizacije podjetja Interexport. Soglašam, da podjetje Interexport uporabi moje podatke za namen informiranja o novostih, ponudbi in zanimivostih. Moji podatki ne bodo posredovani tretjim osebam.

Kontaktirajte nas

PE Komenda
Potok pri Komendi 12
1218 Komenda

PE Slovenska Bistrica
Trgovska ulica 5
2310 Slovenska Bistrica

PE Novo mesto
Senovo 13
8000 Novo mesto

Vsi kontakti

Borut Ogrin

Direktor PE Kmetijska
mehanizacija

Prodaja in informacije

Servis in rezervni deli

Servis in rezervni deli: 0807078
e: info@interexport.si

Izdelava spletnih strani: AV Studio