sl
sr hr
Center za pomoč

Modra številka

Za vas smo dosegljivi 24/7

080 70 78

Valtra serija A (5. generacija)

Dobite, kar ste plačali. In še več!

Za svoj denar trdo delate, zato zahtevate najboljše, ko ga zapravite. Traktor serije A upraviči vsak cent. Vsak dan, vsako sezono je serija A vaš delovni stroj. Popolnoma modularna zasnova družbe Valtra pomeni popolno prilagodljivost vašim potrebam. Moduli delujejo kot gradniki za konfiguracijo traktorjev in ustvarjajo izbiro med specifikacijami izdelkov, ki so bile skrbno zasnovane tako, da vam nudijo kar največjo vrednost. Oblikovanje lastne različice Valtra serije A je preprosto in nudi najboljše prilagajanje vaši kmetiji. S serijo A vam ni treba delati več. Ker delate pametneje.

Zanesljivost iz leta v leto

Vemo, da moramo sami opraviti delo, če hočemo, da je opravljeno, kot je treba. Zato sami proizvajamo ključne komponente naših traktorjev. Sami smo zasnovali in projektirali  inteligentno podvozje, trpežen menjalnik in prostorno kabino. AGCO Power, »Sisu«, je motor traktorjev Valtra že več kot 70 let. Motor je tisti, ki določa industrijski standard zanesljivosti.

Preprosta uporaba za vsako delo

 

Serija A ima moč za vleko pluga in okretnost za krmljenje živine. Nudi odlično vidljivost za natančno delo in raznolikost za orodja, za katera je potrebna moč. Delovanje menjalnika ne bi moglo biti preprostejše. Traktor je navzven precej kompakten, toda notranjost kabine nudi veliko prostora in udobja. Dnevno vzdrževanje je preprosto: preverjanje goriva, olja in drugih tekočin ne vzame domala nič časa.

Nizki skupni stroški lastništva

 

Skupni strošek lastništva se nanaša tako na široko sliko kot na podrobnosti. Ključno je imeti vzdržljiv in trpežen stroj, zasnovan za zahtevano nalogo. Toda mi smo šli še korak dlje v razvoju inovativnih tehnologij in storitev, ki zmanjšujejo obremenitev vaše denarnice. Motorji AGCO Power s tehnologijo samo selektivne katalitične redukcije (SCR) vam nudijo najboljšo skupno stroškovno učinkovitost tekočin. Odločite se za Valtra Care podaljšano garancijo z vnaprej
znanim stroškom rednega vzdrževanja in storitvijo po vaši meri. Podjetje AGCO Finance vam pomaga poiskati optimalno rešitev za vašo naložbo. In nenazadnje, vaš prodajalec opreme Valtra je vedno na voljo, da zagotovi polno zmogljivost in najboljšo preprodajno vrednost vašega traktorja.

Kabina serije A ponuja najbolj dodelano delovno okolje v svojem razredu. Kakovostni materiali in sodobna oblika se odražata v vsaki podrobnosti: natančni izdelavi, pregledni armaturni plošči, ergonomskem upravljanju. Podatki o delovanju traktorja se izpisujejo tako na analognih kot digitalnih merilnikih in prikazovalnikih z naprednimi funkcijami, kot je denimo zaslon za spremljanje zmogljivosti, kjer vas sistem konstantno obvešča o porabi goriva in opravljenemu delu.

Zmogljiv stroj

Namenski, močan, trpežen in za vzdrževanje preprost delovni konj s sodobnim videzom – Valtra serije A je resnično raznoliko orodje, s katerim boste okrepili svoj posel. Najsi dela kot glavni stroj ali del večjega voznega parka – kombinacija popolnoma novih motorjev AGCO POWER, popolnoma nove kabine in popolnoma novih menjalnikov transaxle, prilagojenih posebej za sektor 75–135 KM, seriji A zagotavlja izvedbo dela.

Motor AGCO Power za vrhunsko izkušnjo

 

Motorji AGCO Power s prostornino 3,3 in 4,4 litra, poznani po svoji zanesljivosti, trpežnosti in varčni porabi, so okolju prijazni (Tier V) in tihi, obenem pa nudijo velik navor v širokem območju prestav. Traktorji Valtra serije A so zabavni za vožnjo in preprosti za upravljanje zaradi neprekosljivih značilnosti motorja.

Serija A4 je na voljo z dvema zelo učinkovitima menjalnikoma

 

12/12 menjalnik naprej/nazaj je na voljo pri vseh modelih, medtem ko modela A105 in A115 HiTech4 po izbiri ponujata 16/16 menjalnik naprej/nazaj. Robotiziran menjalnik v modelih HiTech 4 ima štiri skupine s štirimi podprestavami; to je optimalna rešitev, ki je enostavna za vse delovne naloge. Preklop moči je mogoče nadzirati samodejno ali ročno in celo omogoča predprogramiranje hitrosti starta in vzvratne vožnje, kar predstavlja idealen traktor s čelnim nakladalcem.

Obe možnosti prenosa ponujata funkcijo AutoTraction (ustavi in pojdi s stopalko zavore) za posebne naloge pa je po izbiri na voljo super reduktor. Preverjeni električni Valtrin invertor je ključen del vseh različic, vključno s priročno prilagoditvijo hitrosti vklopa.

Nova hidravlika – moč, ki jo potrebujete

 

Delovanje zadnjega hidravličnega dvigala z dvižno silo 33 kN (3300 kg) podpira hidravlična črpalka z zmogljivostjo 52 l/min. Serijsko je dvigalo opremljeno z EHR-sistemom regulacije in upravljanja. V serijski opremi so na zadnjih blatnikih nameščena stikala za priročno upravljanje zunaj traktorja. V dodatni opremi so na voljo hitre zapenjalne kljuke kategorije II, ki so primerne za priklop vseh standardnih priključkov. Kot opcija je na voljo prednja hidravlika z dvižno silo 2500 kg.

Tehnične lastnosti Prenesi PDF

Naročite kataloge

Vnesite svoje podatke:

Izberite kataloge:

Fendt

Valtra

Amazone

Ponsse

Hauer

Knoche

Braun

Strautmann

Pridobite ponudbo po vaši meri!

Da, naročam se na novice s področja kmetijske mehanizacije podjetja Interexport. Soglašam, da podjetje Interexport uporabi moje podatke za namen informiranja o novostih, ponudbi in zanimivostih. Moji podatki ne bodo posredovani tretjim osebam.

Kontaktirajte nas

PE Komenda
Potok pri Komendi 12
1218 Komenda

PE Slovenska Bistrica
Trgovska ulica 5
2310 Slovenska Bistrica

PE Novo mesto
Senovo 13
8000 Novo mesto

Vsi kontakti

Borut Ogrin

Direktor PE Kmetijska
mehanizacija

Prodaja in informacije

Servis in rezervni deli

Servis in rezervni deli: 0807078
e: info@interexport.si

Izdelava spletnih strani: AV Studio