sl
sr hr
Center za pomoč

Modra številka

Za vas smo dosegljivi 24/7

080 70 78

Priključki Fendt

FENDT svojim kupcem zagotavlja vodilne produkte s področja kmetijske mehanizacije in preko svojega delovanja uresničuje cilj: »Pomagati kmetovalcem do čim večjega možnega uspeha!«

V nemškem mestu Marktoberdorf je vsa proizvodnja podrejena strogim kriterijem visoke kakovosti produktov, procesov in razvoja. Zaposleni so visoko kvalificirani delavci (od razvojnikov do delavcev v proizvodnji), več kot 60 % jih izhaja iz kmetijstva, in v Fendtu delajo s srcem.

Ker Fendt verjame le v visoko kakovost in brezhibnost strojev, ki jih proizvajajo, so v letu 2012 tovarno razširili in jo prilagodili proizvodnji visoke kakovosti. Preden traktor ali stroj zapusti proizvodno linijo, mora prestati več »testirnih postojank« neposredno v montaži, kjer so hidravlika, zavore in podvozje izpostavljeni ekstremnim pogojem.

Dolgoletni razvoj z bogato zgodovino je Fendt pripeljal na mesto vodilnih svetovnih podjetij na področju razvoja mehanizacije. Fendtove traktorje in kombajne tako odlikujejo številne tehnološke inovacije, ki so razvite z namenom olajšanja vsakodnevnega dela ter čim večje varčnosti stroja.

Fendt

Ker Fendt verjame le v visoko kakovost in brezhibnost strojev, ki jih proizvajajo, so v letu 2012 tovarno razširili in jo prilagodili proizvodnji visoke kakovosti.

Priključki Fendt
Fendt
Diskaste kosilnice
Fendt
Obračalniki
Fendt
Zgrabljalniki
Fendt
Balirke
Fendt
Nakladalne prikolice
Izdelava spletnih strani: AV Studio