sl
sr hr
Center za pomoč

Modra številka

Za vas smo dosegljivi 24/7

080 70 78

Obračalniki Fendt Twister

Raznolikost in vzdržljivost: serijsko v vsakem Fendt Twister.

Okvir za večno

Vsi obračalniki Fendt Twister imajo močno dimenzioniran okvir iz štirirobega debelostenskega profila. To zagotavlja dolgo življenjsko dobo in veliko stabilnost.  Natančno za to pa skrbijo tudi povezave posameznih vrtavk z zglobi na okvirju, specialne
povezovalne puše in kaljeni sorniki. Osrednje sredinsko gonilo Fendt Twister teče v oljni kopeli in je varovano pred vnosom prahu in umazanije. Obojestransko vležajenje zagotavlja enkratno mirno delovanje.

Neposredni pogon

Vsi sklopi pogona so, zahvaljujoč zaprti zasnovi, zanesljivo varovani pred prahom in umazanijo in mazani z mastjo. Močno dimenzionirana šestroba gred in samocentrirni križni zglobi učinkovito poganjajo vrtavke. Sistem, ki ne potrebuje vzdrževanja, je pri obračalnikih že tisočkrat preverjen in se odlikuje z neposrednim, premočrtnim pogonom. Poleg tega je sistem dobro dostopen in tako prijazen za vzdrževanje.

V gibanju

Premišljene rešitve, ki obračalnike Fendt Twister naredijo za učinkovite in premišljene stroje, se najdejo tudi pri opornih kolesih vrtavk. Ti so nameščeni tako, da so v spodnji točki na tleh le malo oddaljeni od žbic. To omogoča, da se obračalniki Twister zelo dobro prilagajajo tlom in preprečuje onesnaženje krme. Poleg tega so kolesa na platiščih zavarovana s pločevinami za preprečevanje navijanja krme. Tako se krma ne navije na kolesa.

Tehnične lastnosti Prenesi PDF

Naročite kataloge

Vnesite svoje podatke:

Izberite kataloge:

Fendt

Valtra

Amazone

Ponsse

Hauer

Knoche

Braun

Strautmann

Pridobite ponudbo po vaši meri!

Da, naročam se na novice s področja kmetijske mehanizacije podjetja Interexport. Soglašam, da podjetje Interexport uporabi moje podatke za namen informiranja o novostih, ponudbi in zanimivostih. Moji podatki ne bodo posredovani tretjim osebam.

Kontaktirajte nas

PE Komenda
Potok pri Komendi 12
1218 Komenda

PE Slovenska Bistrica
Trgovska ulica 5
2310 Slovenska Bistrica

PE Novo mesto
Senovo 13
8000 Novo mesto

Vsi kontakti

Borut Ogrin

Direktor PE Kmetijska
mehanizacija

Prodaja in informacije

Servis in rezervni deli

Servis in rezervni deli: 0807078
e: info@interexport.si

Izdelava spletnih strani: AV Studio