sl
sr hr

V podjetju Interexport smo ponosni na dolgoletno tradicijo delovanja na področju uvoza, distribucije in zastopstva najbolj kakovostnih blagovnih znamk naših dveh glavnih področij delovanja z jasno vizijo poslovanja.

 

Medicina

Na področju medicine smo uvoznik in zastopnik dveh svetovnih koncernov in sicer Agfa Health Care in Siemens Medical Solutions Diagnostics, ter še nekaterih manjših proizvajalcev medicinske opreme in potrošnih materialov za potrebe laboratorijev in radiologije kot so Werner, Human, Webers in Kabe. Poleg zagotavljanja opreme nudimo tudi strokovno podporo in servis.

 

Kmetijstvo

Na področju kmetijstva smo generalni zastopnik, prodajalec in serviser nekaterih najboljših svetovnih proizvajalcev kmetijske in gozdarske mehanizacije kot so Fendt, Valtra, Ponsse, Amazone in Strautmann. Te znamke zastopamo na slovenskem, hrvaškem in srbskem trgu kot ponudnik tako za male kmete kot tudi za velike kmetijske kombinate, zasebna gozdarska podjetja in zadruge s celovito in vrhunsko ponudbo. Našim kupcem ne nudimo le svetovanja s področja prodaje, pač pa v naših sodobnih kmetijskih centrih v Komendi in Slovenski Bistrici strankam svetujemo, jih izobražujemo, nudimo poprodajno podporo s servisom (tudi na terenu) in originalne rezervne dele.

Naša vizija in poslanstvo

V podjetju Interexport smo ponosni na dolgoletno tradicijo delovanja na področju uvoza, distribucije in zastopstva najbolj kakovostnih blagovnih znamk naših treh glavnih področij delovanja z jasno vizijo poslovanja.

Naša motivacija izvira iz slogana »Vaš partner kakovosti in zaupanja!«
Naša vizija je zato ostati zaupanja vreden poslovni partner ter postati sinonim najvišje kakovosti za kupce tako v Sloveniji kot v tujini.

 

Naše vrednote

Zavzemamo se za korektno in pošteno sodelovanje in ohranjanje medsebojnih odnosov tako znotraj kot izven podjetja. Zavedamo se, da so naša največja vrednota naši zaposleni in naše stranke, zato upoštevamo etična in moralna načela.

Izzivov se lotevamo s prilagodljivostjo in učinkovitostjo, ki nam omogočata hitrost in iskanje najustreznejših rešitev v podjetju in pri naših partnerjih.

Svoje zaposlene motiviramo in spodbujamo pri osebnem in poslovnem razvoju, svoje poslovne partnerje pa spoštujemo in jim, skupaj z našimi storitvami in proizvodi, pomagamo pri doseganju zastavljenih poslovnih ciljev.

Zavedamo se, da je skrb za zdravo življenjsko okolje osnova za kakovostno življenje vseh, zato smo z različnimi projekti, sponzorstvi in sodelovanjem s širšim lokalnim okoljem družbeno odgovorni.

Izdelava spletnih strani: AV Studio