sl
sr hr
Center za pomoč

Modra številka

Za vas smo dosegljivi 24/7

080 87 07

Pomoč na daljavo

Vnesite številko seje in kliknite Poveži

Predstavitev

eGovor

 

Zdravstvena oskrba je področje z veliko količino narekovanih podatkov. Klasičen proces zdravljenja, ki je v preteklosti obsegal obravnavo bolnika s strani posameznega zdravnika, danes zamenjuje skupinski pristop. Pri tem je ključnega pomena učinkovita komunikacija med vsemi njenimi člani.

Zdravstveno osebje se tako ne more več zanašati na ročno zapisane opombe na papirju, temveč potrebuje informacije v digitalni obliki. Sistem za prepoznavo govora te informacije samodejno zajema in omogoča njihovo skoraj hkratno snemanje in distribucijo, kar je zelo pomembno za izvajanje visokokakovostne zdravstvene oskrbe.

Pri Interexportu stremimo k zagotavljanju optimalnih rešitev na področju izdelave dokumentacije na industrijski ravni, s čimer želimo pomagati zdravstvenim delavcem po vsej Sloveniji. Ker je prav govor najpogostejše in najenostavnejše orodje komuniciranja, si prizadevamo razvijati tehnologijo za razumevanje vašega glasu. Tehnologijo prihodnosti za vas in vašo ustanovo.

 

Edinstven način takojšnjega prilagajanja

 

Sistem eGovor deluje na platformi SpeechMagic™, ki jo je razvilo mednarodno priznano podjetje Nuance Communications, Inc. So strokovnjaki na področju medicinskih računalniških tehnologij, med drugim pa so pomagali razviti tudi Apple asistentko – Siri.

eGovor se stalno prilagaja vaši izgovorjavi, narečju in naglasu. Dodajate lahko nove besede in besedišče prilagodite svojim lastnim potrebam že na samem začetku uporabe tako, da ga uglasite s pomočjo prejšnjih izvidov. Sistem nato s pomočjo sistemskega učenja predvideva potek nareka, s čimer lažje sledi zajemu vašega glasu. Te lastnosti so ključne, da sistem deluje zanesljivo in zagotavlja visoko stopnjo natančnosti.

 

Rešitev v oblaku

 

Za potrebe manjših ustanov oz. zasebnih klinik smo razvili rešitev, kjer vso skrb za strežnik prevzamemo mi. Vse, kar potrebujete, je internetna povezava in namestitev programa eGovor na računalnik, na katerem že sedaj opravljate svoje delo.

Tako vam je storitev na voljo praktično povsod. Varna SSL povezava, anonimizacija podatkov ter stroga varnostna politika pa poskrbijo, da zasebni podatki zares ostanejo zasebni.

 

Hiter začetni spoznavni proces

 

Začetni spoznavni proces omogoči sistemu, da hitro in enostavno spozna način uporabnikovega govora. Proces poteka tako, da uporabnik narekuje vnaprej napisana besedila. Začetni spoznavni proces je dolg približno 15 minut, skupaj z učenjem osnovnih funkcij programa pa tako uporabniku ne vzame več kot pol ure.

 

Izberite svoj način

 

Interexport se dobro zaveda, da je sistem prepoznave govora le orodje, ki lahko olajša posamezen korak v delovnem procesu, zato sodeluje pri analizi delovnega procesa v ustanovi, v kateri se sistem uvaja. Na ta način lahko z bogatimi izkušnjami pomagamo pri integraciji sistema, ki vam najbolj odgovarja in je za vas najbolj učinkovit. Sistem omogoča preklapljanje med prepoznavo govora v živo oziroma s snemalnikom v ozadju, kadar je to zahtevano ali želeno.

Izdelava spletnih strani: AV Studio