sl
sr hr
Center za pomoč

Modra številka

Za vas smo dosegljivi 24/7

080 70 78

Kombinirane nakladalne prikolice Fendt Tigo

Fendt Tigo: dvig na naslednji nivo spravila krme.

Optimalna zmogljivost pobiranja s široko pobiralno napravo

Nekrmiljena pobiralna naprava Fendt Tigo poveča gospodarnost vaše nakladalne prikolice. S sedmini nizi pobiralnih žbic in širino 1,90 m (PR) oz. 2,00 m (XR) Fendt Tigo zagotavlja čisto pobiranje krme. Opcijsko je na voljo tudi hidravlično gnana posebej široka pobiralna naprava širine 2,00 (PR) ali 2,20 m (XR). Z majhno razdaljo med pobiralno napravo in rotorjem in majhnim številom vrtljajev ter praktično enako obodno hitrostjo, dosega Fendt Tigo tekoč in čist tok krmne mase. To omogoča čisto pobiranje in pretok krme do rezalnega rotorja tudi pri kratki, suhi travi.

Čisto delo

Najboljše mogoče pobiranje krme je prvi gradnik za vaše uspešno spravilo krme. Pri Fendt Tigo stavimo na pasove med žbicami iz umetne mase. V mokrih ali suhih pogojih: zahvaljujoč umetni masi je trenje vedno majhno in posamezni pasovi so manj občutljivi za umazanijo. Ne le čistoča, pač pa tudi učinkovitost se pri Fendt Tigo pišeta z veliko. Krožno pritiskalo enakomerno pritiska na krmo iz zgrabka in istočasno povečuje učinkovitost potiskanja krme pobiralne naprave. Skupno delovanje krožnega pritiskala in razdeljevala iz posameznih kovinskih palic preprečuje trenje in zagotavlja prožen tok krmne mase.

Varovanje travne ruše z optimalnim prilagajanjem tlom

Z natančnim vodenjem oporni valj varuje pobiralno napravo pred zabadanjem v tla. Tudi v težkih pogojih in na neravnih tleh se ohranja ustrezna oddaljenost od tal in pusti umazanijo ob strani. Zahvaljujoč inteligentni tehniki, pobiralno napravo podpira le če je potrebno in se ne vrti stalno z njo. Glede na pogoje spravila krme, lahko oporni valj individualno nastavitve. Poleg optimalne kakovosti krme, Fendt Tigo tudi varuje tla.
Nastavljivi, nihajno vpeti oporni kolesi pobiralne naprave dodatno varujeta travno rušo, tudi pri ostrih zavojih na travniku.

Uravnavanje

Uravnavanje položaja zgibnega vlečnega oja Fendt Tigo omogoča natančno uravnavanje pobiranja. Senzor meri gibanje pobiralne naprave in uravnava položaj zgibnega vlečnega oja. Prednost za vas? Vedno enakomerna vstopna odprtina in poln tok krmne mase, tudi pri velikih delovnih hitrostih.

Tehnične lastnosti Prenesi PDF

Naročite kataloge

Vnesite svoje podatke:

Izberite kataloge:

Fendt

Valtra

Amazone

Ponsse

Hauer

Knoche

Braun

Strautmann

Pridobite ponudbo po vaši meri!

Da, naročam se na novice s področja kmetijske mehanizacije podjetja Interexport. Soglašam, da podjetje Interexport uporabi moje podatke za namen informiranja o novostih, ponudbi in zanimivostih. Moji podatki ne bodo posredovani tretjim osebam.

Izdelava spletnih strani: AV Studio