sl
sr hr
Center za pomoč

Modra številka

Za vas smo dosegljivi 24/7

080 28 38

Pomoč na daljavo

Vnesite številko seje in kliknite Poveži

Pripravite se na novo sezono!

Zanesljiv servis in brezplačen pregled traktorjev za zanesljivo delovanje!

Zakaj bi čakali na pomlad? Pripravite svoj traktor na novo sezono že sedaj in do konca februarja 2022 izkoristite *15 % popusta na olje in filtre pri rednem servisu traktorja. Ob servisu bomo opravili še BREZPLAČNI pregled stroja, da boste natančno vedeli v kako dobri formi je vaš traktor. Le tako boste na delu resnično brez skrbi.

Pokličite brezplačno modro številko in rezervirajte svoj termin že danes.

 

V podjetju Interexport vam zagotavljamo kakovosten in zanesljiv servis traktorjev Fendt in Valtra ter nudimo originalne AGCO rezervne dele.

Servis traktorjev in ostale kmetijske mehanizacije opravljamo v prodajno-servisnem centru v Komendi ali Slovenski Bistrici. Vedno smo vam na voljo za svetovanje in različna vprašanja, poleg tega pa profesionalno poskrbimo za servis traktorjev in ostale mehanizacije – zato, da boste v novi sezoni povsem brez skrbi.

*Popusti se med seboj ne seštevajo.

Pokličite nas na brezplačno modro številko 080 70 78, nam pišite na km.servis@interexport.si, ali pa oddajte povpraševanje prek spodnjega obrazca in z veseljem vam bomo pomagali!

Da, naročam se na novice s področja kmetijske mehanizacije podjetja Interexport. Soglašam, da podjetje Interexport uporabi moje podatke za namen informiranja o novostih, ponudbi in zanimivostih. Moji podatki ne bodo posredovani tretjim osebam.

Izdelava spletnih strani: AV Studio