sl
sr hr
Center za pomoč

Modra številka

Za vas smo dosegljivi 24/7

080 28 38

Pomoč na daljavo

Vnesite številko seje in kliknite Poveži

Pripravite se na novo sezono!

Zanesljiv servis traktorjev za zanesljivo delovanje

Pripravite svoj traktor na novo sezono in do 28. februarja 2021 izkoristite *20 % popusta na rezervne dele pri rednem servisu traktorja. Pokličite brezplačno modro številko in rezervirajte svoj termin.

*Popusti se med seboj ne seštevajo.

 

V podjetju Interexport vam zagotavljamo kakovosten in zanesljiv servis traktorjev Fendt in Valtra, profesionalne gozdarske mehanizacije Ponsse in servis traktorskih priključkov Amazone, Strautmann in Braun.

Servis traktorjev in ostale kmetijske mehanizacije opravljamo v prodajno-servisnem centru v Komendi ali Slovenski Bistrici. Vedno smo vam na voljo za svetovanje in različna vprašanja, poleg tega pa profesionalno poskrbimo za servis traktorjev in ostale mehanizacije – zato, da boste v novi sezoni povsem brez skrbi.

Pokličite nas na brezplačno modro številko 080 70 78, nam pišite na km.servis@interexport.si, ali pa oddajte povpraševanje prek spodnjega obrazca in z veseljem vam bomo pomagali!

Da, naročam se na novice s področja kmetijske mehanizacije podjetja Interexport. Soglašam, da podjetje Interexport uporabi moje podatke za namen informiranja o novostih, ponudbi in zanimivostih. Moji podatki ne bodo posredovani tretjim osebam.

Izdelava spletnih strani: AV Studio