sl
sr hr
Center za pomoč

Modra številka

Za vas smo dosegljivi 24/7

080 28 38

Pomoč na daljavo

Vnesite številko seje in kliknite Poveži

Akcija SMART Check

Kaj je akcija SMART Check?

Gre za BREZPLAČNI PREGLED vašega traktorja. Izkoristite priložnost in si zagotovite brezplačen ter celovit pregled traktorja do vključno 31. januarja 2024, kar velja za katerikoli traktor Fendt ali Valtra, star pet let ali več. Ta ponudba ne vključuje traktorjev z veljavno servisno ali podaljšano garancijo AGCO, odvisna pa je od razpoložljivosti servisnih terminov in kapacitet. Akcija velja do zapolnitve vseh prostih terminov ali najkasneje do 31. januarja 2024.

 

Kaj prejmem v sklopu akcije SMART Check?

V sklopu akcije SMART Check bomo najprej preverili ali traktor ustreza zgoraj navedenim pogojem (starost, servisne pogodbe, itd). V dogovoru z vami in glede na razpoložljivost prostih terminov v eni od naših delavnic, bomo skupaj določili prost termin ter za vas opravili temeljit pregled traktorja. Po opravljenem pregledu boste prejeli izvod kontrolnega seznama, ki bo vseboval popis ter stanje pregledanih delov traktorja.

Za vas bomo pripravili tudi seznam morebitnih iztrošenih nadomestnih delov ter priporočenih posegov s pripadajočo informativno ponudbo. Pregled traktorja v sklopu akcije SMART Check je za vas brezplačen in po opravljenem pregledu do nas nimate nikakršnih obveznosti.

 

Je moj traktor vključen v akcijo?

Brezplačni pregled v sklopu akcije SMART Check lahko izkoristite za katerikoli traktor Fendt ali Valtra, ki je star 5 ali več let ob koncu januarja 2024 (registracija traktorja pred 31. 1. 2019) in ki nima veljavne servisne ali podaljšane garancijske pogodbe.

 

Izberite Interexport

UPORABLJAMO STROKOVNE TEHNIKE

Vsak pregled in temu sledeča popravila izvajajo visoko usposobljeni servisni tehniki s profesionalno opremo in uporabljajo originalne dele AGCO Parts.

KMETOVALCEM DAJEMO SAMOZAVEST PRED SEZONO

Kmetovalci lahko ob izbranem popravilu izkoristijo standardno 12-mesečno garancijo za nadomestne dele in katerokoli delo, ki je bilo poravljeno po pregledu SMART Check.

Naročite se že danes!

Pokličite nas na brezplačno modro številko 080 70 78, nam pišite na km.servis@interexport.si ali pa oddajte povpraševanje prek spodnjega obrazca in z veseljem bomo skupaj z vami preverili ali je vaš traktor upravičen do brezplačnega pregleda SMART Check in kdaj ga lahko pripeljete na pregled!

Da, naročam se na novice s področja kmetijske mehanizacije podjetja Interexport. Soglašam, da podjetje Interexport uporabi moje podatke za namen informiranja o novostih, ponudbi in zanimivostih. Moji podatki ne bodo posredovani tretjim osebam.

Izdelava spletnih strani: AV Studio