sl
sr hr
Center za pomoč

Modra številka

Za vas smo dosegljivi 24/7

080 70 78

Valtra serije A Compact in Garden

Valtra serije A Compact in Garden

Valtra pri traktorjih serije A razširja paleto traktorjev z dvema izvedbama traktorjev Compact in Garden.

Izvedbo Compact sestavljajo trije modeli z oznakami A53C, A63C in A73C ter so na voljo v izvedbi z dvo- ali štirikolesnim pogonom, varnostnim lokom, zaščitno streho ali kabino. Serija Compact je namenjena vsestranski uporabi na manjših in srednje velikih kmetijskih gospodarstvih.

Izvedbo Garden sestavljajo trije modeli z oznakami A53G, A63G in A73G ter so na voljo v izvedbi s štirikolesnim pogonom, varnostnim lokom ali zaščitno streho. Serija Garden je namenjena uporabi v sadjarstvu ali vinogradništvu in omogoča nastavitev širino koloteka zadnjih koles med 114 ter 168,5 cm.

Traktorji Vltra serije A Compact so lahko opremljeni z varnostnim lokom, zaščitno streho ali standardno kabino (ni možno pri seriji Garden). Kabine serije A Compact so funkcionalne in ergonomsko oblikovane, z velikimi vrati omogočajo lahek vstop v kabino z ravnim dnom. Sedež za voznika je mehansko vzmeten z možnostjo nastavitve trdote. Vse upravljalne ročice v kabini so lahko dostopne in na dosegu roke. Volanski obroč je nastavljiv po višini. Vsi instrumenti so lahko berljivi.

Električni gumbi za vklop prednjega pogona, diferencialne zapore, osvetlitve ipd. so nameščeni na armaturni plošči in na desni strani kabine. Vidljivost naprej je zelo dobra, ker je izpuh nameščen ob strani kabine in ker je pokrov motorja rahlo spuščen naprej. Standardno je vgrajeno ogrevanje kabine, dodatno pa je mogoče opremiti traktor s klimatsko napravo.

Novi modeli v seriji A so opremljeni s 3-valjnimi motorji Perkins 1103D-33 in 1103-33TA s tehnologijo vbrizga preko klasične črpalke in izpolnjujejo normo zahteve po izpušnih plinih Tier 3A.

12/12 popolnoma sinhroniziran menjalnik z mehanskim spreminjevalnikom smeri vožnje, nameščenim na levi strani voznikovega sedeža, ponuja uporabniku na izbiro tri skupine s po štirimi prestavnimi razmerji v obeh smereh vožnje. Najmanjša hitrost pri polnih vrtljajih motorja je 0,8 km/h, največja hitrost je 40 km/h.

Kardanska gred

 

V osnovni opremi sta na voljo dve hitrosti kardanske gredi, in sicer 540 in 540E, ki sta mehansko vklopljivi preko dvojne lamelne sklopke.

Zadnje hidravlično dvigalo z dvižno silo 27 kN (2700 kg) (2,0 pri A53), katerega delovanje podpira hidravlična črpalka z zmogljivostjo 43 l/min., je serijsko opremljen z mehansko regulacijo in upravljanjem. V osnovni opremi so traktorji Valtra serije A Compact in Garden opremljeni z dvema dvosmerno delujočima hidravličnima ventiloma, v dodatni opremi sta na voljo še dva dodatna dvosmerno delujoča hidravlična ventila s povratnim vodom.

Tehnične lastnosti Prenesi PDF

Naročite kataloge

Vnesite svoje podatke:

Izberite kataloge:

Fendt

Valtra

Amazone

Ponsse

Hauer

Knoche

Braun

Strautmann

Pridobite ponudbo po vaši meri!

Da, naročam se na novice s področja kmetijske mehanizacije podjetja Interexport. Soglašam, da podjetje Interexport uporabi moje podatke za namen informiranja o novostih, ponudbi in zanimivostih. Moji podatki ne bodo posredovani tretjim osebam.

Kontaktirajte nas

PE Komenda
Potok pri Komendi 12
1218 Komenda

PE Slovenska Bistrica
Trgovska ulica 5
2310 Slovenska Bistrica

PE Novo mesto
Senovo 13
8000 Novo mesto

Vsi kontakti

Borut Ogrin

Direktor PE Kmetijska
mehanizacija

Prodaja in informacije

Servis in rezervni deli

Servis in rezervni deli: 0807078
e: info@interexport.si

Izdelava spletnih strani: AV Studio