Center za pomoč

Modra številka

Za vas smo dosegljivi 24/7

080 87 07

Pomoč na daljavo

Vnesite številko seje in kliknite na gumb "Vstopite v sejo"

O nas

INTEREXPORT, d.o.o., je mednarodno trgovsko podjetje z več kot 50-letno tradicijo na področju uvoza, distribucije, razvoja tehničnih rešitev in predstavništva najkakovostnejših znamk. Naša vizija je zagotavljanje kakovostnih storitev, s čimer želimo pokazati, da smo zanesljiv poslovni partner tako doma kot v tujini. Naš slogan je hkrati tudi naša motivacija.

Vaš partner kakovosti in zaupanja!

Podjetje z več kot 60 zaposlenimi danes deluje na treh poslovnih področjih v Sloveniji in tudi v državah nekdanje Jugoslavije. Na področju zdravstva sodelujemo z mednarodnimi podjetji, kot so AGFA Healthcare, Siemens Medical Solutions Diagnostics, Werner, Terumo, Human in drugi.

Sami razvijamo tehnične rešitve na področju radiologije in sodelujemo z vsemi večjimi zdravstvenimi ustanovami v Sloveniji (UKC Ljubljana, UKC Maribor, Onkološki inštitut, splošne bolnišnice, zdravstveni domovi, zasebne ordinacije itd.). V sodelovanju z vodilnim svetovnim podjetjem na področju razvoja medicinskih računalniških tehnologij, Nuance Communications, Inc., smo med drugim razvili profesionalni sistem za prepoznavo govora v slovenskem jeziku, s katerim želimo pomagati dvigniti produktivnost naših strank, in ga že s pridom uporabljajo strokovnjaki na področju zdravstva in prava.

Za našim imenom stoji ekipa strokovnjakov z večletnimi izkušnjami na vseh področjih, ki jih zastopamo. Nudimo podporo iz pisarne in tudi ekipe na terenu. Na voljo imate brezplačno modro številko, s katero vam zagotavljamo podporo. Odlikujeta nas kratek odzivni čas in razpoložljivost praktično 24/7, ki je v našem poslu tako rekoč nepogrešljiva.

Novice in nasveti

Vas zanimajo novice ter nasveti s področja kmetijske mehanizacije? Vabljeni k branju naših novic ter nasvetov.

Novice in nasveti

Medijsko središče

V podjetju Interexport smo ponosni na dolgoletno tradicijo delovanja na področju uvoza, distribucije in zastopstva najbolj kakovostnih blagovnih znamk naših treh glavnih področij delovanja z jasno vizijo poslovanja.

Medijsko središče

Kontaktirajte nas

PE Komenda
Potok pri Komendi 12
1218 Komenda

PE Slovenska Bistrica
Trgovska ulica
2310 Slovenska Bistrica

Vsi kontakti

Borut Ogrin

Direktor PE Kmetijska
mehanizacija

Prodaja in informacije

Servis in rezervni deli

Izdelava spletnih strani: AV Studio