sl
sr hr

O nas

INTEREXPORT, d.o.o., je mednarodno trgovsko podjetje z več kot 50-letno tradicijo na področju uvoza, distribucije, razvoja tehničnih rešitev in predstavništva najkakovostnejših znamk. Naša vizija je zagotavljanje kakovostnih storitev, s čimer želimo pokazati, da smo zanesljiv poslovni partner tako doma kot v tujini. Naš slogan je hkrati tudi naša motivacija.

Vaš partner kakovosti in zaupanja!

Podjetje z več kot 60 zaposlenimi danes deluje na treh poslovnih področjih v Sloveniji in tudi v državah nekdanje Jugoslavije. Na področju zdravstva sodelujemo z mednarodnimi podjetji, kot so AGFA Healthcare, Siemens Medical Solutions Diagnostics, Werner, Terumo, Human in drugi.

Sami razvijamo tehnične rešitve na področju radiologije in sodelujemo z vsemi večjimi zdravstvenimi ustanovami v Sloveniji (UKC Ljubljana, UKC Maribor, Onkološki inštitut, splošne bolnišnice, zdravstveni domovi, zasebne ordinacije itd.). V sodelovanju z vodilnim svetovnim podjetjem na področju razvoja medicinskih računalniških tehnologij, Nuance Communications, Inc., smo med drugim razvili profesionalni sistem za prepoznavo govora v slovenskem jeziku, s katerim želimo pomagati dvigniti produktivnost naših strank, in ga že s pridom uporabljajo strokovnjaki na področju zdravstva in prava.

Za našim imenom stoji ekipa strokovnjakov z večletnimi izkušnjami na vseh področjih, ki jih zastopamo. Nudimo podporo iz pisarne in tudi ekipe na terenu. Na voljo imate brezplačno modro številko, s katero vam zagotavljamo podporo. Odlikujeta nas kratek odzivni čas in razpoložljivost praktično 24/7, ki je v našem poslu tako rekoč nepogrešljiva.

Novice in nasveti

Vas zanimajo novice ter nasveti s področja kmetijske mehanizacije? Vabljeni k branju naših novic ter nasvetov.

Novice in nasveti

Medijsko središče

V podjetju Interexport smo ponosni na dolgoletno tradicijo delovanja na področju uvoza, distribucije in zastopstva najbolj kakovostnih blagovnih znamk naših treh glavnih področij delovanja z jasno vizijo poslovanja.

Medijsko središče

Kodeks ravnanja podjetja Interexport

V podjetju Interexport smo zavezani visokim standardom poslovanja. Več o ustreznem ravnanju zaposlenih v podjetju Interexport je na voljo v dokumentu Pravilnik – Kodeks ravnanja.

Kontaktirajte nas

PE Komenda
Potok pri Komendi 12
1218 Komenda

PE Slovenska Bistrica
Trgovska ulica
2310 Slovenska Bistrica

Vsi kontakti

Splošne informacije

T: 01/834 44 00
E: info(at)interexport.si

Borut Ogrin

Direktor PE Kmetijska mehanizacija
t: +386 1 834 44 24
f: +386 1 834 44 55

Uroš Slamič

Direktor PE Radiologija in Laboratorijska diagnostika
T: +386 1 834 44 37
F: +386 1 834 44 55

Izdelava spletnih strani: AV Studio