sl
sr hr
Center za pomoč

Modra številka

Za vas smo dosegljivi 24/7

080 28 38

Pomoč na daljavo

Vnesite številko seje in kliknite Poveži

TEST THE BEST!

Kosimo, obračamo in grabimo s Fendtom!

Testirajte kosilnice, obračalnike in zgrabljalnike in doživite zeleno raznovrstnost!

Kaj je 37 kosilnic, 13 obračalnikov in 21 zgrabljalnikov? To je število strojev med katerimi lahko izbirate iz raznolike ponudbe Fendtove flote kosilnic, obračalnikov in zgrabljalnikov. Od strmih pobočij na visokih nadmorskih višinah do neskončnih prostranstev širokih ravnic. S takšno raznolikostjo bo vsakdo našel pravi stroj za svojo kmetijo.

Testirajte stroje

Z našo akcijo “TEST THE BEST” vas vabimo, da brez obveznosti preizkusite in izkusite bobnaste kosilnice Cutter, diskaste kosilnice Slicer, obračalnike Lotus in Twister ter zgrabljalnike Former znamke Fendt. Vemo, da kot kmet ali izvajalec trdo delate vsak dan in želite za svojo kmetijo le najboljše. Zato vam želimo omogočiti, da sami občutite kakovost naših izdelkov in se prepričate o njihovi učinkovitosti. Prepričani smo, da boste navdušeni že od prvega trenutka.

Ne odlašajte! Iz ponudbe strojev izberite stroj, ki vam najbolj ustreza, in sodelujte v akciji TEST THE BEST.

Fendt Cutter

Fendt Slicer

Fendt Lotus

Fendt Twister

Fendt Former

Zakaj izbrati Zeleno linijo Fendt?

Razmere in pogoji za košnjo ter spravilo travinja so lahko zelo raznoliki in zahtevajo individualne prilagoditve. Takšna je tudi Zelena linija Fendt. Ne glede na to, kako različni so si naši stroji med seboj, imajo vsi eno skupno lastnost: so specialisti za svoje področje in so obogateni s tistim dodatkom pionirske, a hkrati preizkušene tehnologije, ki je potrebna za skrbno spravilo energijsko bogate krme na način, ki je nežen do tal.

Stalni inovacijski procesi so steber našega razvoja in temeljijo na več kot stoletnem strokovnem znanju ter stalni izmenjavi izkušenj s kmeti iz številnih regij. Naše vodilo je jasno – da imate vi od tega korist – in da ste vedno korak pred ostalimi!

Testirajte kosilnice, obračalnike in zgrabljalnike in se prepričajte sami

Bi se radi sami prepričali o kakovosti in zmogljivosti Fendtove Zelene linije? Potem izkoristite priložnost in preizkusite Fendtove kosilnice, obračalnike in zgrabljalnike v okviru akcije TEST THE BEST – brez obveznosti in brezplačno!

Testni stroj vam je na voljo v treh korakih

  1. Izpolnite spodnji obrazec in navedite želene stroje.
  2. Vaše povpraševanje bo posredovano regijskemu prodajalcu.
  3. Regijski prodajalec vas bo kontaktiral in se z vami dogovoril o podrobnostih  testiranja stroja.

Testni stroji so na voljo v omejenih modelih in količinah. Za test se dogovorite s prodajalcem glede na zasedenost in dobavljivost stroja v posamezni regiji.

Vas zanimajo stroji iz zaloge in dodatne podrobnosti. Pišite nam!

Da, naročam se na novice s področja kmetijske mehanizacije podjetja Interexport. Soglašam, da podjetje Interexport uporabi moje podatke za namen informiranja o novostih, ponudbi in zanimivostih. Moji podatki ne bodo posredovani tretjim osebam.

Izdelava spletnih strani: AV Studio