sl
sr hr
Center za pomoč

Modra številka

Za vas smo dosegljivi 24/7

080 28 38

Pomoč na daljavo

Vnesite številko seje in kliknite Poveži

TEST THE BEST!

Obračamo s Fendtom!

Samo najboljše za vas – Fendt Rotana

 

Pobiralna naprava, ki nič ne pusti na tleh.

Največje pretoke krmne mase lahko dosežete le z njenim odličnim pobiranjem. Pri Fendt balirkah za okrogle bale to zagotavlja zmogljiva, do 2,4 m široka nekrmiljena pobiralna naprava. Specialna geometrija segmentnih pločevin v kombinaciji z idealnim kotom posebej dolgih žbic, je pogoj, da zahtevno krmiljenje pobiralne naprave s krmilno progo odpade. Tako ima pobiralna naprava manj gibajočih in obrabljajočih delov, teče mirneje in je nezahtevna za vzdrževanje.

TEST THE BEST - Samo najboljše za vas

Z našo akcijo “TEST THE BEST” ali SAMO NAJBOLJŠE ZA VAS – FENDT ROTANA vas vabimo, da si ogledate vse prednosti obračalnika.  Vemo, da kot kmet ali izvajalec trdo delate vsak dan in želite za svojo kmetijo le najboljše. Zato vam želimo omogočiti, da sami občutite kakovost naših izdelkov in se prepričate o njihovi učinkovitosti. Prepričani smo, da boste navdušeni že od prvega trenutka.

Ne odlašajte! Pokličite naše super prodajalce že danes, ki vam bodo z veseljem odgovorili na vsa vprašanja o Fendt Rotana obračalnikih, prav tako pa si jih lahko ogledate v naših poslovnih enotah – TEST THE BEST ali SAMO NAJBOLJŠE ZA VAS.

Fendt Rotana

Zakaj izbrati Zeleno linijo Fendt?

Razmere in pogoji za košnjo ter spravilo travinja so lahko zelo raznoliki in zahtevajo individualne prilagoditve. Takšna je tudi Zelena linija Fendt. Ne glede na to, kako različni so si naši stroji med seboj, imajo vsi eno skupno lastnost: so specialisti za svoje področje in so obogateni s tistim dodatkom pionirske, a hkrati preizkušene tehnologije, ki je potrebna za skrbno spravilo energijsko bogate krme na način, ki je nežen do tal.

Stalni inovacijski procesi so steber našega razvoja in temeljijo na več kot stoletnem strokovnem znanju ter stalni izmenjavi izkušenj s kmeti iz številnih regij. Naše vodilo je jasno – da imate vi od tega korist – in da ste vedno korak pred ostalimi!

TEST THE BEST - Samo najboljše za vas

Bi se radi sami prepričali o kakovosti in zmogljivosti Fendtove Zelene linije? Pokličite nas že danes in se prepričajte zakaj je FENDT ROTANA tako zelo super.

Vas zanimajo stroji iz zaloge in dodatne podrobnosti. Pišite nam!

Da, naročam se na novice s področja kmetijske mehanizacije podjetja Interexport. Soglašam, da podjetje Interexport uporabi moje podatke za namen informiranja o novostih, ponudbi in zanimivostih. Moji podatki ne bodo posredovani tretjim osebam.

Izdelava spletnih strani: AV Studio