sl
sr hr
Center za pomoč

Modra številka

Za vas smo dosegljivi 24/7

080 28 38

Pomoč na daljavo

Vnesite številko seje in kliknite Poveži

Otvoritev PE Novo mesto

Otvoritev nove poslovne enote podjetja Interexport v Novem mestu

Dolgoletno sodelovanje med javnim zavodom Grm Novo mesto – center biotehnike in turizma in podjetjem Interexport dvigujemo na novo raven. Združili smo moči in prispevali najboljše z obeh strani. Naše plodno sodelovanje nadgrajujemo z odprtjem nove servisno – prodajne enote Interexport, ki bo mladim vključenim v izobraževalni sistem javnega zavoda Grm Novo mesto – center biotehnike in turizma ponudila stik z realnim delovnim okoljem in jim omogočila, da od blizu spoznajo najboljše tehnologije ter sodobne trende pri razvoju kmetijske mehanizacije.

Podjetje Interexport bo mladim v novi servisno – prodajni enoti z znanjem in pridobljeno prakso omogočal lažji vstop na trg delovne sile, hkrati pa bo s svojimi storitvami še bližje strankam na Dolenjskem in v Beli krajini.

Vljudno vas vabimo, da se nam pridružite na slavnostnem odprtju nove poslovalnice Interexport, ki bo v četrtek, 27.10.2022 ob 12. uri v javnem zavodu Grm Novo mesto – center biotehnike in turizma, na naslovu Sevno 13, v Novem mestu.

Veselimo se srečanja z vami!

 

Izdelava spletnih strani: AV Studio