sl
sr hr
Center za pomoč

Modra številka

Za vas smo dosegljivi 24/7

080 28 38

Pomoč na daljavo

Vnesite številko seje in kliknite Poveži

Vabljeni na sejem KOMOT

Vabimo vas na sejem KOMOT, ki bo potekal na Celjskem sejmišču med 17. in 19. 5. 2023.

Celjski sejem skupaj z Zbornico komunalnega gospodarstva organizira nov specializiran B2B sejemski dogodek v Sloveniji – enotno platformo za predstavitev industrijskih rešitev in inovacij na področju komunale, oskrbe s pitno vodo, odvajanja in čiščenja odpadnih vod in ravnanja z odpadki.

Z veseljem vam sporočamo, da smo v Interexportu poleg zastopstev za blagovne znamke traktorjev Fendt in Valtra, dodatno razširili naš prodajni program še z nemškimi komunalnimi in parkovnimi priključki Amazone ter postali zastopnik za traktorski program Mulag, ki ponuja specializirane in visokotehnološke produkte in rešitve za vzdrževanje cest in obcestnih površin.

Vabimo vas, da nas obiščete na našem razstavnem prostoru v dvorani D, razstavni prostor 22, kjer vas bo med drugim pričakal tudi naš sodelavec specializiran za komunalni sektor Marjan Starman.

 

 

 

 

Naročite kataloge

Vnesite svoje podatke:

Izberite kataloge:

Fendt

Valtra

Amazone

Ponsse

Hauer

Knoche

Braun

Strautmann

Pridobite ponudbo po vaši meri!

Da, naročam se na novice s področja kmetijske mehanizacije podjetja Interexport. Soglašam, da podjetje Interexport uporabi moje podatke za namen informiranja o novostih, ponudbi in zanimivostih. Moji podatki ne bodo posredovani tretjim osebam.

Izdelava spletnih strani: AV Studio