sl
sr hr
Center za pomoč

Modra številka

Za vas smo dosegljivi 24/7

080 28 38

Pomoč na daljavo

Vnesite številko seje in kliknite Poveži

Zimska servisna akcija

Zanesljiv servis traktorjev za zanesljivo delovanje

Pripravite svoj traktor na novo sezono in do 28. februarja 2024 izkoristite *15% popust na filtre in olje pri rednem servisu traktorja. Pokličite brezplačno modro številko in rezervirajte svoj termin.

 

 

V podjetju Interexport vam zagotavljamo kakovosten in zanesljiv servis traktorjev Fendt in Valtra, zato vaš traktor pripeljite k nam, kjer bomo opravili temeljit servis in vam zagotovili, da bo vaš traktor brezhibno pripravljen na novo sezono.

Servis traktorjev in ostale kmetijske mehanizacije opravljamo v prodajno-servisnem centru v Komendi, Slovenski Bistrici ali v Novem mestu. Vedno smo vam na voljo za svetovanje in različna vprašanja, poleg tega pa profesionalno poskrbimo za servis traktorjev in ostale mehanizacije – zato, da boste v novi sezoni povsem brez skrbi.

*Popusti se med seboj ne seštevajo. Velja za servis v eni od naših poslovnih enot.

Pokličite nas na brezplačno modro številko 080 70 78, nam pišite na km.servis@interexport.si, ali pa oddajte povpraševanje prek spodnjega obrazca in z veseljem vam bomo pomagali!

Da, naročam se na novice s področja kmetijske mehanizacije podjetja Interexport. Soglašam, da podjetje Interexport uporabi moje podatke za namen informiranja o novostih, ponudbi in zanimivostih. Moji podatki ne bodo posredovani tretjim osebam.

Izdelava spletnih strani: AV Studio