sl
sr hr
Center za pomoč

Modra številka

Za vas smo dosegljivi 24/7

080 28 38

Pomoč na daljavo

Vnesite številko seje in kliknite Poveži

18.000 TRAKTORJEV

Fendt – s posodobitvami v tovarni letos proizvedenih že 18.000 traktorjev

.

Na začetku oktobra smo bili priča slavnostnemu odprtju posodobljenega FENDT Foruma, informacijskega centra za obiskovalce tovarne Fendt, kjer bodo obiskovalci lahko zgodbo Fendta zdaj doživeli preko multimedijskih tehnologij in vsebin v več kot 20 jezikih. Tako je interaktivno predstavljena zgodovina Fendta, posamično pa so predstavljene tudi vse serije traktorjev s podrobnimi opisi tehnologij. V prihodnjih mesecih bodo v Fendtu informacijsko bazo še dopolnili, saj želijo obiskovalcem ob uporabniški izkušnji zagotoviti popolne informacije.

Tudi zato so ob prenovi proizvodnih hal v Marktoberdorfu mislili tudi na izboljšanje izkušnje ogledov samega proizvodnega procesa. Obiskovalci ob spremstvu strokovnega vodnika spremljajo proizvodnjo traktorja, od sestavljanja najmanjši delov do barvanja in preizkušanja v testnih komorah, seveda pa je še vedno možno traktorje preizkusiti tudi na testnem poligonu v tovarni.

Naročite kataloge

Vnesite svoje podatke:

Izberite kataloge:

Fendt

Valtra

Amazone

Ponsse

Hauer

Knoche

Braun

Strautmann

Pridobite ponudbo po vaši meri!

Da, naročam se na novice s področja kmetijske mehanizacije podjetja Interexport. Soglašam, da podjetje Interexport uporabi moje podatke za namen informiranja o novostih, ponudbi in zanimivostih. Moji podatki ne bodo posredovani tretjim osebam.

Izdelava spletnih strani: AV Studio