sl
sr hr
Center za pomoč

Modra številka

Za vas smo dosegljivi 24/7

080 28 38

Pomoč na daljavo

Vnesite številko seje in kliknite Poveži

Digitalizirani Fendt

Ozkokolotečni traktor fendt 200 VFP vario, sistem DP po potrebi sprosti 10 KM več moči.

Podjetje Interexport je letos vinogradnikom in sadjarjem večkrat predstavljalo ozkokolotečni traktor fendt 211 F vario. Ta spada v novo, ravno pred enim letom predstavljeno serijo fendt 200 VFP. S tovarniških trakov je začela prihajati na začetku letošnjega leta. Inovacij ne manjka Fendt 211 F vario je opremljen z intuitivnim konceptom upravljanja fendtONE. Dodanih je tudi precej inovacij, kot je koncept dodatne moči glede na potrebe dynamicperformance, in povsem nov dizajn. Ponujajo ga z različnimi paketi opreme z oznakami power, profi in profi+. Koncept upravljanja fendtONE vključuje novo stransko komandno konzolo z večfunkcijsko vozno (krmilno) ročico, križno krmilno ročico in 12-palčnim terminalom, vgrajenim v strešno oblogo nad vetrobranskim steklom. Dobro je vidna tudi 10-palčna digitalna armaturna plošča za volanom, ki med drugim prikazuje hitrost vožnje, število vrtljajev motorja in nivo tekočin. Prek 12-palčnega terminala na dotik pa sta povezani upravljanje traktorja in načrtovanje, na daljavo ga iz pisarne nadzorujemo prek računalnika ali pametnega telefona.

Dodatna moč po potrebi

Inovativni koncept dodatne moči dynamicperformance (DP) na zahtevo sprosti 10 KM več moči, in sicer točno takrat, ko je treba. Ni vezan na hitrost vožnje ali posebne operativne naloge, ampak deluje povsem dinamično. Običajno se moč motorja porazdeli med številne porabnike moči, kot so priključna gred, hidravlika, ventilatorji motorja in klimatska naprava. Sistem zazna, kdaj določene komponente potrebujejo več moči, in nato s pametnim upravljanjem zagotovi povečanje.

Bogata profesionalna oprema

Najboljši paket opreme z oznako profi+ združuje traktor in pisarno z vsemi možnostmi za telemetrijo, avtonomnim vodenjem po vodilnih linijah, nadzorom stroja in agronomskimi zahtevami. Skratka, vgrajenih je precej asistenčnih sistemov, ki razbremenijo voznika, povečajo storilnost in zmanjšajo negativni vpliv na okolje.

Avtor: Tomaž Poje

Objavljeno: Slovenske novice, 11.10.2021

Celoten članek je na voljo na povezavi.

DIGITALIZIRANI FENDT 211 F VARIO SLOVENSKE NOVICE 11OKT2021

Naročite kataloge

Vnesite svoje podatke:

Izberite kataloge:

Fendt

Valtra

Amazone

Ponsse

Hauer

Knoche

Braun

Strautmann

Pridobite ponudbo po vaši meri!

Da, naročam se na novice s področja kmetijske mehanizacije podjetja Interexport. Soglašam, da podjetje Interexport uporabi moje podatke za namen informiranja o novostih, ponudbi in zanimivostih. Moji podatki ne bodo posredovani tretjim osebam.

Izdelava spletnih strani: AV Studio