sl
sr hr
Center za pomoč

Modra številka

Za vas smo dosegljivi 24/7

080 28 38

Pomoč na daljavo

Vnesite številko seje in kliknite Poveži

Zagotovite si odlične pogoje pri Fendtu že zdaj!

Biti hiter se splača!

Že danes pomislite na prihajajočo sezono.

Pomislite na prihajajočo sezono že sedaj in z najboljšo ponudbo Fendt Early Bird izkoristite ekskluzivne pogoje pri nakupu enega ali več strojev Fendt iz Zelene linije.

Ne spreglejte ugodnosti pri nakupu strojev za spravilo krme!
Iščete novo kosilnico, obračalnik, zgrabljalnik, nakladalno prikolico ali novo balirko? Potem si zagotovite prilagojeno ponudbo z ugodnostmi Fendt Early Bird 2024 že sedaj! Naši svetovalci vam bodo podrobno razložili, zakaj je Fendtova tehnologija tako edinstvena in kakšne koristi boste imeli od naših strojev. Izpolnite obrazec na koncu strani in kotaktirali vas bomo v najkrajšem možnem času.

Popuste lahko požanjete z naslednjimi stroji

Fendt Zelena linija – stroji za spravilo krme in žetev v akciji Fendt Early Bird 2025

 

Kosilnice

Obračalniki

Zgrabljalniki

Nakladalne prikolice

Balirke

Kombajni

Akcija Fendt Early Bird vam omogoča, da izkoristite najboljše možene ugodnosti! 

Izkoristite ugodnosti še pravi čas!

Do konca septembra 2024 požanjite 10 % popust na ceno strojev iz cenika.

Poglejte nabor strojev!

Prenesite in preglejte nabor strojev v akciji Fendt Early Bird.

Fendt Early Bird 2025

 

Preverite ugodnosti!

Podrobnosti ponudbe Fendt Early Bird.

Biti hiter se splača.

Prej kot se boste odločili za vaš novi stroj iz Zelena ali Zlate linije Fendt, več boste prihranili.

Samo pri Fendtu!

Pripravite se. Izkoristite vse ugodnosti ponudbe Fendt Early Bird 2025 in na vaše gospodarstvo pripeljite najboljšo Fendt tehnologijo pod enkratnimi pogoji!

Pohitite in si zagotovite ugodno ceno.

Letos lahko ponovno izkoristite edinstvene cene in pogoje zgodnje prijave. Vašo odločitev o zgodnjem nakupu izdelka Fendt želimo nagraditi s privlačno ter ugodno ceno.

Za najbolj kvalitetno krmo.

Prednost tehnologije Fendt so v tem, da vam omogoča proizvodnjo krme najvišje kakovosti. Izkoristite ponudbo Early Bird in izkoristite super ceno za najboljšo kakovost, ki jo ponuja Fendt.

Za hitro in učinkovito žetev.

Zahvaljujoč natančnemu nadzoru z robustnimi rezalnimi mizami z visoko zmogljivostjo vam bodo kombajni Fendt zagotovili hitro in učinkovito žetev. Izkoristite pogoje Early Bird tudi pri nakupu kombajnov.

Ne izgubljate časa.

Tako kot že v preteklosti, je ponudba Fendt Early Bird na voljo le za omejeno časovno obdobje. Pohitite in izkoristite ugodne cene za zgodnji nakup. Kontaktirajte nas že danes in za vas bomo pripravili najboljšo ponudbo.

Na voljo za vas!

Za več informacij se obrnite na vam najbližjega prodajalca, nam pišite na info(at)interexport.si ali prek spodnjega obrazca.

Da, naročam se na novice s področja kmetijske mehanizacije podjetja Interexport. Soglašam, da podjetje Interexport uporabi moje podatke za namen informiranja o novostih, ponudbi in zanimivostih. Moji podatki ne bodo posredovani tretjim osebam.

Izdelava spletnih strani: AV Studio