sl
sr hr
Center za pomoč

Modra številka

Za vas smo dosegljivi 24/7

080 28 38

Pomoč na daljavo

Vnesite številko seje in kliknite Poveži

Fendt v Top Gear

Fendt na ljubljanskih ulicah

.

Če ste v januarskem četrtku v centru ljubljane čakali na avtobus, da vas popelje na cilj, ste se namesto z njim lahko čez center popeljali kar s Ferrarijem. Ljubljanske ulice je za en dan zavzelo hrumenje motorjev rdečega Ferrarija, rumenega Porcheja, sivega Hummerja in tudi zelenega FENDTA, ki so presenečene naključne potnike LPP prevažali po centru Ljubljane. Najbolj znana oddaja o avtomobilih v Evropi je namreč v Ljubljani posnela video za promocijo oddaje TOP GEAR′S TOP 41.

V vseh napovednikih dogodka je FENDT 936 ostajal “skrivnostno vozilo” in ko je zapeljal po ulicah Ljubljane poleg Ferrarija, so bili ljudje prijetno presenečeni – še bolj, ko so se zapeljali v njegovi udobni kabini skupaj z lastnikom te “mrcine” in hkrati našim kupcem, ki je posodil svoj traktor za ta dan.

Uradni promocijski spot si lahko ogledate TUKAJ

Naročite kataloge

Vnesite svoje podatke:

Izberite kataloge:

Fendt

Valtra

Amazone

Ponsse

Hauer

Knoche

Braun

Strautmann

Pridobite ponudbo po vaši meri!

Da, naročam se na novice s področja kmetijske mehanizacije podjetja Interexport. Soglašam, da podjetje Interexport uporabi moje podatke za namen informiranja o novostih, ponudbi in zanimivostih. Moji podatki ne bodo posredovani tretjim osebam.

Izdelava spletnih strani: AV Studio