sl
sr hr
Center za pomoč

Modra številka

Za vas smo dosegljivi 24/7

080 28 38

Pomoč na daljavo

Vnesite številko seje in kliknite Poveži

Interexport partner projekta EIP

Fendt 211 F Vario in priključki Braun za trajnostno pridelavo grozdja.

Fendt 211 F Vario in priključki Braun v sklopu programa razvoja podeželja iščejo nove načine za trajnostno pridelavo grozdja v vinogradih.

Fakulteta za kmetijstvo in biosistemske vede Univerze v Mariboru v povezavi s projektnimi partnerji v sklopu projekta EIP (Evropsko partnerstvo za inovacije): “Uvedba novih mehanskih in avtonomnih avtomatiziranih tehnologij za trajnostno pridelavo grozdja v vinogradih” s pomočjo novih praks, procesov in tehnologij obstoječim in potencialnim pridelovalcem grozdja zagotavlja inovativno rešitev za trajnostno pridelavo grozdja v vinogradih. Projekt se je začel 23.11.2019 in bo trajal vse do 22.12.2022.

EIP-Agri

Več tehnike, manj kemije.

Projekt je zasnovan tako, da spodbuja nekemične metode zatiranja plevelov in uporabo sodobne škropilne tehnike s senzorji LIDAR za zatiranje bolezni in škodljivcev vinske trte, kar omogoča pridelavo grozdja visoke kakovosti, ki hkrati ne vsebuje veliko ostankov fitofarmacevtskih sredstev (FFS) ali so celo skoraj popolnoma brez ostankov FFS. V sklopu projekta se ohranja tudi biotska raznovrstnost v vinogradu in njegovi okolici, kar pomembno vpliva na biološko pestrost v vinogradih in zmanjšuje erozijo tal.

Interexport zagotavlja najkakovostnejšo mehanizacijo

V projektu kot ponosni partner zagotavljamo najkakovostnejšo mehanizacijo za sodobno in ekološko vinogradništvo. V ta namen smo zagotovili v uporabo Fendt 211 F Vario in pa priključke nemškega proizvajalca Braun, ki omogočajo trajnostno in mehansko zatiranje plevelov brez uporabe herbicidov.

Specialisti za ozke terene

Specializirani traktorji Fendt z brezstopenjskim menjalnikom Fendt Vario navdušujejo vse več kupcev po vsem svetu. Namenjeni so za uporabo pri posebnih kulturah, kot so vinska trta, sadna drevesa in hmelj. Najnovejša generacija specializiranih traktorjev Fendt 200 VFP Vario je opremljena z intuitivnim konceptom upravljanja FendtONE – gre za prvi specializiran traktor s popolnoma integriranim terminalom. Dodanih je tudi nekaj inovacij, kot je koncept dodatne moči glede na potrebe DynamicPerformance, in povsem nov dizajn. Nova tehnologija v traktorju Fendt 200 VFP Vario povečuje natančnost in vsakodnevno učinkovitost ter olajšuje izpolnjevanje dokumentacije.

Modularni sistem priključkov

Priključki Braun so specializirani za ekološko vinogradništvo in sadjarstvo. Podjetje Braun velja za eno najbolj inovativnih in zanesljivih podjetij na področju razvoja in dobave strojev za obdelavo trajnih nasadov. Osrednjo filozofijo gradijo na modularnem sistemu izgradnje strojev. Ta omogoča visoko prilagodljivost vsem delovnim pogojem. Vsi osnovni deli se sestavijo modularno, tako da sestavljena celota kar v največji meri ustreza potrebam posameznega kupca, tako iz stroškovne kot tudi delovne učinkovitosti.

Napredek projekta spremljate na spletni strani projekta.

Za več informacij o specializiranih traktorjih Fendt in priključkih Braun pa smo vam na voljo na telefonski številki 01 834 44 00, e-naslov info(at)interexport.si ali prek kontaktnega obrazca.

Naročite kataloge

Vnesite svoje podatke:

Izberite kataloge:

Fendt

Valtra

Amazone

Ponsse

Hauer

Knoche

Braun

Strautmann

Pridobite ponudbo po vaši meri!

Da, naročam se na novice s področja kmetijske mehanizacije podjetja Interexport. Soglašam, da podjetje Interexport uporabi moje podatke za namen informiranja o novostih, ponudbi in zanimivostih. Moji podatki ne bodo posredovani tretjim osebam.

Izdelava spletnih strani: AV Studio