sl
sr hr
Center za pomoč

Modra številka

Za vas smo dosegljivi 24/7

080 70 78

Zgodba Fendt

Zgodba Fendt

FENDT svojim kupcem zagotavlja vodilne produkte s področja kmetijske mehanizacije in preko svojega delovanja uresničuje cilj: »Pomagati kmetovalcem do čim večjega možnega uspeha!«

V nemškem mestu Marktoberdorf je vsa proizvodnja podrejena strogim kriterijem visoke kakovosti produktov, procesov in razvoja. Zaposleni so visoko kvalificirani delavci (od razvojnikov do delavcev v proizvodnji), več kot 60 % jih izhaja iz kmetijstva, in v Fendtu delajo s srcem.

Ker Fendt verjame le v visoko kakovost in brezhibnost strojev, ki jih proizvajajo, so v letu 2012 tovarno razširili in jo prilagodili proizvodnji visoke kakovosti. Preden traktor ali stroj zapusti proizvodno linijo, mora prestati več »testirnih postojank« neposredno v montaži, kjer so hidravlika, zavore in podvozje izpostavljeni ekstremnim pogojem.

Dolgoletni razvoj z bogato zgodovino je Fendt pripeljal na mesto vodilnih svetovnih podjetij na področju razvoja mehanizacije. Fendtove traktorje in kombajne tako odlikujejo številne tehnološke inovacije, ki so razvite z namenom olajšanja vsakodnevnega dela ter čim večje varčnosti stroja.

Fendt EFFICIENT TECHNOLOGY – filozofija VEČ z MANJ

Inovacije imajo pomen le, če zagotavljajo učinkovitost v praksi. Za tem stoji koncept Fendt Efficient Technology. Filozofija: VEČ z MANJ – dosezite VEČ z MANJ vloženimi viri, kot so čas, gorivo in vložki. Učinkovitost je gonilna sila Fendta in vašega dolgoročnega uspeha.

Več za vas
S Fendtom dobite večjo učinkovitost, raznolikost, več udobja in več varnosti.

Več z inovacijami
Inovacije so osnova za doseganje največje učinkovitosti strojev Fendt.

Več za okolje

  • Manj porabe goriva,
  • 95 % manj NOx,
  • 95 % manj odpadnih delcev,
  • manj CO2.

Naročite kataloge

Vnesite svoje podatke:

Izberite kataloge:

Fendt

Valtra

Amazone

Ponsse

Hauer

Knoche

Braun

Strautmann

Pridobite ponudbo po vaši meri!

Da, naročam se na novice s področja kmetijske mehanizacije podjetja Interexport. Soglašam, da podjetje Interexport uporabi moje podatke za namen informiranja o novostih, ponudbi in zanimivostih. Moji podatki ne bodo posredovani tretjim osebam.

Izdelava spletnih strani: AV Studio