sl
sr hr
Center za pomoč

Modra številka

Za vas smo dosegljivi 24/7

080 28 38

Pomoč na daljavo

Vnesite številko seje in kliknite Poveži

Nova spletna stran podjetja Interexport

Oktober 2019 je za podjetje Interexport prelomen zaradi več dogodkov. Prav v tem obdobju smo namreč v Slovenski Bistrici odprli nov prodajno-servisni center za kmetijsko mehanizacijo. Nov center je sodobno oblikovan ter opremljen z najboljšo servisno opremo, da lahko vsem strankam, obstoječim in bodočim, zagotovimo najboljšo storitev in svetovanje tako pri nakupu kot servisiranju in rednemu vzdrževanju kmetijskih strojev.

Poleg tega smo v oktobru predstavili tudi povsem prenovljeno spletno stran podjetja Interexport, ki sovpada s tehnološko dovršenostjo vseh naših produktov in storitev. Vabimo vas, da pobrskate po straneh in se sprehodite skozi različne novice, opise strojev in storitev ter se nam oglasite s predlogi, vprašanji ali kar tako. Veseli bomo prav vsakega vašega sporočila.

Pišete nam lahko na marketing@interexport.si.

Naročite kataloge

Vnesite svoje podatke:

Izberite kataloge:

Fendt

Valtra

Amazone

Ponsse

Hauer

Knoche

Braun

Strautmann

Pridobite ponudbo po vaši meri!

Da, naročam se na novice s področja kmetijske mehanizacije podjetja Interexport. Soglašam, da podjetje Interexport uporabi moje podatke za namen informiranja o novostih, ponudbi in zanimivostih. Moji podatki ne bodo posredovani tretjim osebam.

Izdelava spletnih strani: AV Studio