sl
sr hr
Center za pomoč

Modra številka

Za vas smo dosegljivi 24/7

080 28 38

Pomoč na daljavo

Vnesite številko seje in kliknite Poveži

Novi nošeni škropilnici UF 1002 in UF 1302

Popolna serija škropilnic UF 02

Amazone je razširil svojo ponudbo škropilnic UF 02 z dvema novima modeloma. UF 1002 ima nazivno prostornino 1.000 litrov in dejansko 1.100 litrov, medtem ko ima UF 1302 nazivno prostornino 1.300 litrov in dejansko 1.400 litrov. Oba modela je mogoče uporabiti z zadaj zložljivim ogrodjem Q-Plus delovne širine od 12 do 15 metrov ali navpično zložljivima palicama Super-S1 ali S2 od 15 do 30 metrov. Popolna serija UF 02 zdaj pokriva velikosti rezervoarjev od 1.000 do 2.000 litrov. Uveljavljeni modeli škropilnic UF 901 in UF 1201, ki so pozicionirani v srednjem cenovnem razredu, ostajajo v ponudbi.

Novi škropilnici UF 1002 in 1302 sta opremljeni s posebej oblikovanim polietilenskim rezervoarjem, ki ima ugodno težišče. Izjemno kompakten rezervoar pomeni, da je razdalja med spojnimi točkami spodnjega vlečnega droga in ogrodjem zelo majhna. Sistem za hitro pripenjanje omogoča udobno in varno vgradnjo in demontažo, kljub tesnemu razmiku. Parkirni sistem je serijski, ko začnete z delom, ga je treba sprožiti od zunaj, da lahko parkirni nosilci samodejno zdrsnejo v delovni položaj pod rezervoarjem.

Nošena škropilnica UF 1002 v izvedbi Q-Plus z nominalnim volumnom 1.000 litrov in škropilnimi letvami s 15-metrskim razponom.

Z vezjem razpršilne tekočine upravljate prek postaje SmartCenter. Ta se nahaja za velikimi nihajnimi vrati na levi strani stroja (za zaščito pred umazanijo in vodo). Skupaj z vsemi udobno razporejenimi krmilnimi elementi se tu nahaja tudi visokozmogljiva 60-litrska indukcijska posoda. Konusna zasnova in velika zmogljivost zagotavljata hitro, enostavno in popolno praznjenje. Granule, kot so Epsom soli, je mogoče tudi brez indukcije inducirati zahvaljujoč mešalni šobi in visokozmogljivemu izpiralnemu obroču, ki se nahaja pod ustjem posode. Čista voda je vedno na voljo v indukcijski posodi med sesanjem in polnjenjem pod tlakom. Poleg tega je mogoče rezervoar za sladko vodo napolniti s sesanjem s pomočjo lastne razvite 7-smerne tlačne pipe. Nad indukcijsko posodo je vgrajen prostor za shranjevanje osebne zaščitne opreme, ki je zaščiten pred prahom.

Nova nošena škropilnica UF 1302 v izvedbi Super-S se ponaša s škropilnimi letvami s kar 21-metrskim razponom.

Na voljo je dodatni paket Comfort-Pack, ki omogoča daljinsko upravljanje in avtomatizacijo kroženja pršilne tekočine. To vključuje samodejno zaustavitev polnjenja pri polnjenju iz sesalne cevi kot tudi s priključkom za dolivanje. Mešanje se samodejno regulira glede na nivo tekočine med polnjenem, intenzivnost mešanja pa se samodejno zmanjša, ko se hitrost polnjenja spusti, dokler se popolnoma ne izklopi, da se prepreči penjenje. V tem paketu je tudi samodejno dinamično krmiljenje mešanja. Hitrost mešalnika se samodejno začasno zmanjša, če je na pršilcih potreben visok pretok. Mešalnik ponovno deluje s polno zmogljivostjo, takoj ko so vse šobe izključene. Sistem Comfort-Pack omogoča popolno samodejno čiščenje, ki ga je mogoče izvajati na daljavo iz kabine traktorja. Poleg tega lahko UF 02 dobavimo iz tovarne s stalnim notranjim čiščenjem.

Za vse letve (Q-plus, Super-S1 in Super-S2) so na voljo različne razprševalne linije s krmilnimi ventili delne širine TG in izbiro enojnega- ali trojnega nosilca šob. Izklop delne širine je mogoče kombinirati s sistemom recirkulacije tlaka DUS tako na Super-S1 kot Super-S2. Obenem pa Amazone ponuja tudi električno krmiljenje enojne šobe AmaSwitch za ogrodje Super-S2 s trojnimi ali štirimi nosilci šob – to je serijsko v kombinaciji z DUS pro. Na voljo je tudi komplet za 25 cm razmik med šobami – AmaSwitch. Ko slednjega ne uporabljate, podaljška za 25 cm razmika šobe ni treba odstraniti iz stroja. Seveda pa se podaljšek lahko uporablja tudi z vlečnimi cevmi.

UF 1002 in 1302 se lahko uporabljata s prednjim rezervoarjem FT 1001 ali FT 1502, kar poveča prostornino za 1.000 ali 1.500 litrov. FlowControl + omogoča popolno vgradnjo sprednjega rezervoarja v tokokrog zadnjega škropilnika. Med priklapljanjem in pri polnjenju je prenos tekočine med sprednjim in zadnjim rezervoarjem popolnoma avtomatiziran. Posledično voznik upravlja s škropilnico enako, kot če bi imela samo en rezervoar.

Za več informacij smo vam na voljo – kontaktirajte nas

Naročite kataloge

Vnesite svoje podatke:

Izberite kataloge:

Fendt

Valtra

Amazone

Ponsse

Hauer

Knoche

Braun

Strautmann

Pridobite ponudbo po vaši meri!

Da, naročam se na novice s področja kmetijske mehanizacije podjetja Interexport. Soglašam, da podjetje Interexport uporabi moje podatke za namen informiranja o novostih, ponudbi in zanimivostih. Moji podatki ne bodo posredovani tretjim osebam.

Izdelava spletnih strani: AV Studio