sl
sr hr
Center za pomoč

Modra številka

080 28 38

Pomoč na daljavo

Vnesite številko seje in kliknite Poveži

Upravljanje zdravstvene dokumentacije s pomočjo
prepoznave govora

 

Sistem prepoznave govora deluje na platformi, ki smo jo s partnerjem razvili za potrebe na področju medicine. Skupaj smo platformo prilagodili slovenskemu jeziku in jo nadgradili z lastnimi storitvami za potrebe uporabnikov.

Sistem prepoznave govora je orodje, ki olajša posamezen korak v delovnem procesu. Sami se lahko odločite za način prepoznave, ki vam najbolj ustreza.

Prepoznava govora v živo

Narekovano besedilo se takoj pojavi neposredno na zaslonu. Po končanem narekovanju uporabnik besedilo le še uredi.

Prepoznava govora v ozadju

Diktat se v ozadju pretvori v besedilo in kot tak v celoti prenese do administratorja, ki ga nato le še uredi.

Naše prednosti

Krajši čas zapisa

Zmogljivost sistema medicinskega prepisovanja le počasi dohaja vedno večje število dokumentov, zaradi česar je obratni čas za izdelavo izvida relativno dolg. S prepoznavo govora ter avtomatizacijo prepisovanja zmanjšamo ta časovni interval, s čimer omogočimo hitro nadaljevanje zdravljenja.

Zmanjšanje stroškov

Z zmanjšanjem količine narekovanih besedil in s povečanjem produktivnosti lahko zmanjšamo uporabo zunanjih virov in razbremenimo administratorje. Ti lahko začnejo sodelovati pri bolj koristnih in zahtevnih nalogah zdravstvene oskrbe pacientov ali na katerem drugem administratorskem področju.

Povečanje dostopnosti

Če vsem članom zdravstvene ekipe, ki so vključeni v oskrbo pacienta, zagotovimo takojšnjo dostopnost do zanesljivih informacij, jim omogočimo nemoteno in bolj kakovostno zdravstveno oskrbo.

Reference

Naše referenčne postavitve informacijskih sistemov dokazujejo našo uspešnost na področju komunikacije v bolnišnicah in zdravstvenih zavodih!

Zgodovina

Kontakt

Za več informacij nam pišite na egovor@interexport.si ali pokličite na +38618344420.

 

Pomoč uporabnikom

Za pomoč uporabnikom pokličite na 0802838

Izdelava spletnih strani: AV Studio