sl
sr hr
Center za pomoč

Modra številka

Za vas smo dosegljivi 24/7

080 70 78

Zgodba Valtra

Zgodba Valtra

Poznani po zanesljivosti, raznolikosti, dolgi življenjski dobi in skandinavski tradiciji, so traktorji Valtra edinstveni, ker so izdelani glede na potrebe posameznega kupca. Izdelani so na način, da kljubujejo najostrejšim vremenskim pogojem in zagotavljajo največjo učinkovitost v najtežjih delovnih pogojih. Valtra je zanesljiv partner z visokokakovostnimi izdelki, sodobno tehnologijo in celostno podporo za največje zadovoljstvo kupcev.

Traktorji Valtra so izdelani v sodobni tovarni na Finskem, v mestu Suolahti. Danes se traktorji Valtra prodajajo v 75 državah po svetu. Valtra je del korporacije AGCO, ki je tretji največji proizvajalec opreme za kmetijstvo na svetu.

Individualno za kupca

Traktorji Valtra so izdelani individualno glede na naročilo posameznega kupca, da zadostijo specifičnim potrebam posameznika. Naročilo se direktno prenese v tovarno, kjer se začne izdelava glede na dane specifikacije. Tako stranka dobi izdelan traktor z želeno opremo direktno iz proizvodnje.

Sistem naročanja traktorja Valtra a la carte omogoča kar do pol milijona različnih kombinacij.

 

Naročite kataloge

Vnesite svoje podatke:

Izberite kataloge:

Fendt

Valtra

Amazone

Ponsse

Hauer

Knoche

Braun

Strautmann

Pridobite ponudbo po vaši meri!

Da, naročam se na novice s področja kmetijske mehanizacije podjetja Interexport. Soglašam, da podjetje Interexport uporabi moje podatke za namen informiranja o novostih, ponudbi in zanimivostih. Moji podatki ne bodo posredovani tretjim osebam.

Izdelava spletnih strani: AV Studio